- 13 Aralık 2008
- 6.331
- 47
söyleyene bak hele sen sankim erkencisin :roflol::roflol:hg selra uykucumirmirmirmir bu saate kadar niydiyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söyleyene bak hele sen sankim erkencisin :roflol::roflol:hg selra uykucumirmirmirmir bu saate kadar niydiyon
hg selra uykucumirmirmirmir bu saate kadar niydiyon
söyleyene bak hele sen sankim erkencisin :roflol::roflol:
Efferim kıs sana:lepi:
Valla bende sana daha açık nasıl anlatacam onu düşünüyodum
sırnaşık şey
citosum hamişim kankim ben 10 da kalktım anca kahvaltı hazırla kocişi yolla kızı yolla kendimi buraya zor attım haftaya bende gündüzcüyüm daha erken saatlerde geleceemsüprizzzzz
Ya bana dua edersin artık bari adresi unutmamışsın sayemde bunuda öğrendin fırçalamasam nereye öğrencendelikafaduldensen anlattında gecmisteki adres silinmis bir daha kopyala yapıstır yapamadım allahtan stenin adresi yazmıstım oradan hallettim.sana bilem yapabilirim artık.
dilnur ben herhaltını yapıyom bu imzanında tarihleri neden çıkmıyor yaaa
al benden bir tane daha biz yapıyoruz bilgisayar yapamıyor dimi citoskaydirigubbakcemile5
Ya bana dua edersin artık bari adresi unutmamışsın sayemde bunuda öğrendin fırçalamasam nereye öğrencendelikafadulden
slm eskiler beni hatırladınız mı? ben girmiyeli neler neler olmuş kızlar böyle... ama hiç özlenmedim galiba... yeni arkadaşlar gördüm sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim hoş geldiniz... çitos hayırlı olsun arkadaşım bebeğin ben soslufustuk hatırlafın mı hayırsız... dua et bize unutma... kendine iyi bak... kızlar görüşürüz...
slm eskiler beni hatırladınız mı? ben girmiyeli neler neler olmuş kızlar böyle... ama hiç özlenmedim galiba... yeni arkadaşlar gördüm sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim hoş geldiniz... çitos hayırlı olsun arkadaşım bebeğin ben soslufustuk hatırlafın mı hayırsız... dua et bize unutma... kendine iyi bak... kızlar görüşürüz...
Yok kıs bana özelden attı kimse sorusuna cvp vermedi kızın ona üzülmüş.Haklı tabi bide üstüne imze hırsızı yaptık kızı bende olsam bende giderdimsırnaşık şeysen bana kızdın ben kıza ben gitmedim o gitti.ben kasarlımıyım neyim.sırnaşık şey
Yok kıs bana özelden attı kimse sorusuna cvp vermedi kızın ona üzülmüş.Haklı tabi bide üstüne imze hırsızı yaptık kızı bende olsam bende giderdimsırnaşık şey