- 3 Ağustos 2008
- 3.758
- 4
seeen hakca hanım claire yoktu bende iyide baktım zatı muhteremi göremedim
aaaaaa vallaha vardı bir ara şu anda yok. demek ki girdi ve çıktı...aşkolsun vildancımkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seeen hakca hanım claire yoktu bende iyide baktım zatı muhteremi göremedim
Eee öylede denilebilir ama boynuz kulağı geçermiş:jeyyar::jeyyar:ablasından öğrenmiş seni senii:jeyyar:
Güle güle ben geldim sen gidiyon ama:a015::a015:kızlar ben çıkıyorum.iyi muhabbetler...görüşmek üzere...
kızlar ben çıkıyorum.iyi muhabbetler...görüşmek üzere...
Güle güle ben geldim sen gidiyon ama:a015::a015:
Hadi kendine iyi bak öptüm seniŞeniz
aaaaaa vallaha vardı bir ara şu anda yok. demek ki girdi ve çıktı...aşkolsun vildancımkaydirigubbakcemile3
güle güle hakcacım görüşürük kendine ve bebişe iyi bak öptümmmŞeniz
hg dedik ama kime dedik ne furuyon hamile kadına :dilcikar::dilcikar:dilnurcum sende hg canım sen naptın bakem
AŞKOLMAZSA MEŞK OLSUNsositososito AÇ KOYNUNA KUŞ DOLSUNsositososito
BU ARADA FARKETTİM GİDEMİYONsırnaşık şey
aaaaa... anladım .. o zaman doktor haklı olabilir.. çok minikken kaybetmişsin.. doğal olarak bünyenin kendini toparlama süresi de kısa.. hem zaten yaşın da çok genç.. bu da toparlanma ve yeniden hamile kalmak için büyük avantaj...
o nedenle lütfen biran önce manevi anlamda da kendini toparla.. oldu mu ...
bak dün akşam ne zamandır konuşmadığım çok eski bir arkadaşım aradı ve bir başka ortak arkadaşımızın hamile olduğunu söyledi.... veeee... esas nokta burada hakmile olması değil.. müstakbel annenin yaşı.... 44 ............ tüp bebek dahil herşeyi denedi .. ümidi keseli çok olmuştu.. bu haberle sürpriz yaşadı.. bize de yaşattı.... umut oldu ... o nedenle yılmak yok arkadaşlar.. hele genç genç arkadaşların umutsuz ümitsiz tavırlarına çok kızıyorum walla....
Sende beni hiç umursamıyon kaç gündür darılıyom bende sağa:1closedeyes:hg dedik ama kime dedik ne furuyon hamile kadına :dilcikar::dilcikar:
Sende beni hiç umursamıyon kaç gündür darılıyom bende sağa:1closedeyes:
Buarada görmemişim pardon canım acımadı dimi
He valla darılıyodumuyyy anam darılıyomuş bağaaaa kıyamam sağaaa gel öpemde barışak gari (bizim köylüler böyle konuşur ege şivesi):))))):1hug:ŞenizŞeniz
Efferim kıs sana:lepi:kızlar tünaydın nasılsınız dil nur hırs yaptım sen gelmeden imzamı yaptım