- 25 Ocak 2009
- 2.614
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın cıtos bakalım artık napıyım bıktırdı 6aydır aynı muhabebbet
çok sağol canım benim.daha 24 üme bu ayın 2 sinde girdim.vallahi doktorum 1-2 ay dedi. kanamam bittikten sonra tekrar çağırdı doktorum,gidince yeniden sorarım ama şimdi kafam kaıştı yaafisfisfis
citosum vildan nerelerde???
he hakkaten vildan nedede :uhm: gelsin bi kulağını çekicem dünden.. kirpik testi ha klava: sonradan fark ettim ... ablayla dalga geçmek ha kötükedihüso gel gel oklava hazır seni bekliorum klava:
he hakkaten vildan nedede :uhm: gelsin bi kulağını çekicem dünden.. kirpik testi ha klava: sonradan fark ettim ... ablayla dalga geçmek ha kötükedihüso gel gel oklava hazır seni bekliorum klava:
sağol hakca canım bakalım napıyım bıkttırdı:)
dur ablacım sakin ol gerçekten kirpikler karışık olunca hamilelik belirtisi var vildoş dalga geçmedi senle :1shok:ama sen onun avukatımısın deyipte beni dövme bakalım :mymeka:
biz gidince hepsi toplanır hakca kaydirigubbakcemile3
canıımm.. daha çok gençsin... sen ablanı dinle cancazım.. en az 4 ay bekle.. rahim kendini ancak toparlar.. gerçi sen tkaç aylıkken kaybettin bebişini o da önemli.. eğer çok erken haftalarda gerçekleşmişse olay doktor o nedenle rahmin kendini toparlaması için 2 ayı uygun görmüş de olabilir a.s
4-5 ay hatta bazan 6 ay gebe kalma yasağı koyüar doktorlar düşük sonrası... ama tabii düşük vb ne kadar ileri haftalarda olursa bu yasak süresi de ona bağlı olarak uzuyor
maatcım nasılsın,testi ne zaman yapıcaksın dedim ama görmedin sanırım:1no2:
vildana katılıyorum. hamile olanların kirpikleri karışık dururmuş,birde gözbebekleri büyük olurmuş. ben hatta eşime hamile olmadan önce benim göz bebeklerim büyük mü derdim,eşim gözlerini o kadar açarsan büyük olur tabi dedikaydirigubbakcemile3
grketen hatta bir arkadaş yazmıştı burada onada yaşlı bir teyze söylemiş sen hamilesin gözlerinden anladım diye ve gerçektende hamileymiş.
tabi herşeyin hayırlısı
dur ablacım sakin ol gerçekten kirpikler karışık olunca hamilelik belirtisi var vildoş dalga geçmedi senle :1shok:ama sen onun avukatımısın deyipte beni dövme bakalım :mymeka:
sağol ablacım.bebeğim 5 haftalıktı ve kese hiç gelişmemişti.sanırım çok küçük olduğu için 1-2 aylık bi zaman verdi.açıkcası zaten korkuyorum rahim toparlansa bile ben nasıl toparlancam ki:bbo:hem çok korkuyorum hemde çok istiyorum yeniden hamile kalmayı bnde anlamadım:çok üzgünüm:
amannn.. hadi yaaa.. hakkaten war mıymıy öle bişi kaydirigubbakcemile3 amma komik... vildan da "way ağzımdan kaçtı" moduna girince ben de otomatikman ciddiye almadım bu test türünü sırnaşık şey
hakcacım bugün 28inci günü.... benim 28 ya da 29unda olur... beklemedeyim bakalım... son günlerde hep şikayet ettiğim kasık ağrısı ve benzeri sıkıntılar adet belirtilerine de benzediği için şuan için bişi diyemeyeceğim... c.tesine kadar olmazsa ki 30uncu günü oluyor bi test daha yapıcam .. bana sanki bu ay da fos gibi geliyor ya hadi hayırlısı