valla neden kalktığını ben bilmiyorum canım
bulamadığım aylar ben iğne vurunmadım hamilede kalamadım zaten
ama zeten ilaçla buyultulen yumurtalık benım bıldığım kendılınden catlamıyo ondan dolayı iğneyı verıyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla neden kalktığını ben bilmiyorum canım
bulamadığım aylar ben iğne vurunmadım hamilede kalamadım zaten
ama zeten ilaçla buyultulen yumurtalık benım bıldığım kendılınden catlamıyo ondan dolayı iğneyı verıyolar
iyiyim canım bende bu ay yine regl oldum hayırlısı artık çok üzülüyorum sinirlerim bozuluyo ama yapacak bişey yok elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış artık:Saruboceq::Saruboceq:
evet canım yaa. keseyi görünce inandım tam olarak hamile olduğuma bir haftadır aptal aşık gibiydim kaydirigubbakcemile3 kalpatışlarını da duyarız inlşallah allahın izniyle ..benim çıılgın hamile arkadaşım çitos nerde bugün yokmu..
canım mimarlık okumadım ama çizim programlarını öğrendim işimiz gereği..bizim seramik vs.üzerine kendi işimiz..müşteri istedimi banyosunu falan çiziyoruz seramikle döşüyoruz ...bilgisayardan plazmaya yansıtıp banyosunun yeni halini gösteriyorum ..ayılıp bayılıp çok beğeniyolar alıyolar ..:sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile2
hg canım inşaalah kalp atışınıda duyarsınŞeniz
bizim çatlak patlak yusyuvarlak hamişimiz citosumuz burda kız görmüyonmu orda altta süzülüyo
hg özlemimsin nasılsın cnm
annen nasıl oldu
hepinizi öpüyorum.kızımı okuldan alacagım aksam görüsürüzhihoyyytkaydirigubbakcemile3
Yeni üyeyim bende hamile değilim ne yazıkki
oluruz herhalde bizde....yaw dun nette 26 yaşında bi kızı okudum fsh değeri 110 çıkmış.dr erken menapoz şüphesiyle tedaviye falan başlamış..
amannn allah korusun kızlar neler var valla..çok şükür halimize...
Allah gününü biliyordur yaa..
en azından umutsuz değiliz:lepi::lepi:
canım ben sigorta hastanesinde yaptırdım para falan ödemedim sen özel hastaneyemi gittinCADIARZUinşallah canımm. nasılsın bakalım nasıl gidiyo.varmı seninde şikayetlerin.yaa çitosum bişey sorcam bugün ben idrar ve kan tahlili yaptırdım.400 tl aldılar.çok değilmi yaw?? sen kaça yaptırdın.anlamadım ben bu işi :uhm::uhm::uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
inşallah canımm. nasılsın bakalım nasıl gidiyo.varmı seninde şikayetlerin.yaa çitosum bişey sorcam bugün ben idrar ve kan tahlili yaptırdım.400 tl aldılar.çok değilmi yaw?? sen kaça yaptırdın.anlamadım ben bu işi :uhm::uhm::uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: