Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim canım sen nasılsın kaç gündür yine karşılaşamdık ama sonunda çok şükür yanii
bebiş te ii valla en son kontrole gittiğimizde hop hop dönüyodu içerde ellerini falan havaya kaldırıyodu kendine oynuyo galiba içerdesırnaşık şeysırnaşık şey
sen nasılsın:uhm:
Ya kızlar ben bundan 1 ay önce ovuklasyon tabıkıbıne başladım ilk ay ılaç verdı yumurtaları buyuttu sonra catlama ığnesı verdı ve iğne uretımden kalkmıs nese elınde tek kalan bı eczanede buldum bu ay takıbı hamıle kalmadım şımdı 2, ay basladım kendılınden baktık yumurtam buyumuyo simdi bana bı ılaç verdı ve onuda cok zor buldum aynı sekılde o da kalkmıs uretımden sızlere sorum su sızlerın arasında kullanan varmı varsa ilacı bulmekta zorluk cekıyomusunuz
Ya kızlar ben bundan 1 ay önce ovuklasyon tabıkıbıne başladım ilk ay ılaç verdı yumurtaları buyuttu sonra catlama ığnesı verdı ve iğne uretımden kalkmıs nese elınde tek kalan bı eczanede buldum bu ay takıbı hamıle kalmadım şımdı 2, ay basladım kendılınden baktık yumurtam buyumuyo simdi bana bı ılaç verdı ve onuda cok zor buldum aynı sekılde o da kalkmıs uretımden sızlere sorum su sızlerın arasında kullanan varmı varsa ilacı bulmekta zorluk cekıyomusunuz
Yeni üyeyim bende hamile değilim ne yazıkki
selra ya sen bu stresten çıkacan anam yada bizide strese sokacan -tatlicadiarzu-
bence sen çık hemi a.s
Vildan gel evet cnm iğnemın adı oydu bana ılk ay klomen verdı dunde gonaphene verdi
nilüfer biraz önce çizim geldi demişsin mimar veya teknik ressammısın
Zaten doktorum dedı bazen hanı ellerınde kalabılıomus bulamazsan baska yazacaktı bana ya anlamadığım çok kullanılan ılaclarmıs neden uretımden kalkıyo tuhaf yaneee
hg canım inşaalah kalp atışınıda duyarsınŞenizkızlar ben geldimmm. 2 gündür yatıyom hep.halsizlik mide bulantısı.bugün kan ve idrar testlerimide yaptırdım. 2hafta sonra kalp atışlarını duymak için kontrole çağırdı doktorum.sizler nasılsınız.ösledimm hepinizi. durun bi öpim ohhhhhhŞenizŞenizŞeniz
hoşgeldin beryal buna şükür demi geçer inşallah tez zamanda şikayetlerin