Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yorumlar güzel arkadaşım sağol millet kullandıktan 2 ay sonra falan hamile kalmış.Sadece bazı hassas bünyelerde mantara yol açabiliyomuş okadar oda kimsede olmamış yazmamışlar.Valla denemeye değer aslında:jeyyar:
Hadi bebeğim benden sana hediye olsun beş kuruş istemem sadece bir kaç dakika isterimsırnaşık şeyewet kaç yetelaysa veririm:sm_cool:
hg bebek naber sositososito
15 dolar yazmışlar canımnekadar oacaba???fiyat yokmu??
fisfisfis
Hadi bebeğim benden sana hediye olsun beş kuruş istemem sadece bir kaç dakika isterimsırnaşık şey
okyanusum niye konuşmuyon anam öğlende ben gelesiye kaybolmuşun
canım bak artık tanımışın beni uykum geldi kendimi zor attım yatağa uyumuşum bi güsel az önce kalktım hemen yapıştım yine pc yekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neymis neymis o 15 dolar olan takip edemedim birden
benimde canım çekti bak uyku bende gidip yatsam fena olmaz mirmirmirmir
preseed jel cnm hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş
spermlerin hareketlerini rahatlatıyomuş daha hızlı yumurtaya ulaşıp mıç mıç oluyomuş:jeyyar:
psikologkaydirigubbakcemile3Göksu Göktaş, yaptığı açıklamada, yaşamın neredeyse her anının stresle karşı karşıya geçtiğini belirterek, ''sabah asansör bozuksa, trafik kötüyse, iş yerinde herkes gerginse, borçlar birikiyorsa, çocukların istekleri bitmek bilmiyorsa... Bu listeyi sonsuza kadar uzatabilirsiniz, ama bu, strese mahkum yaşayacağımız anlamına gelmez'' dedi.kızlar benim migdem cok bulanıyor:1no2:hamile kalayım diye ugrasıyorum ya psikafamçokkarıştıkolojim bozuldu sürekli midem bulanıyor.hamile degilsem ben bu psikoloji olayından korkulur derim.
okyanuscum teşekkür ederim sende hamisşin galiba kaç aylık nasılsın biraz kendinden bahsedermisn nerde oturuyorsun vs.. tanışalım msn dende görüşelim bak kib..