JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
Hamile kalmak isteyenler (kaç kişi kaldık ?)ARŞİV
....Mimoza Çiçeğim... Kayıtlı Üye
Bütün hamile arkadaşlar Rabbim hayırlısıyal kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Olmayanlarada nasip etsin....
LİSTEMİZİN HAMİŞLERİ VE BEBEK CİNSİYETLERİ R2D2............................... ............... ........................................HAMİLE(2) g sezen............................................. ....................................HAMİLE (4) hilal1975......................................... .......................................HAMİLE(5) tatlımelek........................................ .......................................HAMİLE(6) hasret............................................ ........................................HAMİLE(7) gülen............................................. .........................................HAMİLE(8) sefil............................................. ...........................................HAMİLE (9) zeynoo24................................... .............................................HAMİL E(10) eda&Cemil......................................... .....................................HAMİLE(11) ecetuna........................................... ........................................HAMİLE(12) BuRCuCuKkK........................................ ..................................HAMİLE(13) dilruba_diba...................................... .......................................HAMİLE(14) travon............................................ ..........................................HAMİLE(1 5) nazlımelek........................................ .......................................HAMİLE(16) vahşi kedi.............................................. ..................................HAMİLE(17) roselenda......................................... .......................................HAMİLE(18) y_onay............................................ ........................................HAMİLE(19) kançiçeğim........................................ ......................................HAMİLE(20) ilayda51.......................................... .........................................HAMİLE (21) gözdenc........................................... ........................................HAMİLE(22) cucan............................................. .........................................HAMİLE (23) *sennur*.......................................... .........................................HAMİLE (24) ebruşşş........................................... .........................................HAMİLE (25) asortie........................................... ......................................... HAMİLE(26 ) saruböceq......................................... .......................................HAMİLE(27) karabiberim....................................... .......................................HAMİLE (28) ELF-RCP............................................... ..................................HAMİLE (29) kapkara........................................... .........................................HAMİLE(30 ) türlü türlü............................................. .....................................HAMİLE(31) sema69............................................ ........................................HAMİLE (32) kuzuum............................................ ........................................HAMİLE( 33) uğur ve eylül............................................. ................................HAMLE(34) e-u................................................. .........................................HA MİLE(35) KızılDeniz(DERRAM)................................ ................................HAMİLE(36) Yeliz_25................................. ..................... ...................... ....HAMİLE(37) paylaşım.......................................... .......................................HA MİLE(38) fato83............................................ ........................................ .HAMİLE(39) nefisem........................................... ..................................... ..HAMİLE(40) özlem_özlem....................................... ................................... HAMİLE (41) yeşimcik.......................................... ................................. .....HAMİLE (42) dilek_83.......................................... ................................. ......HAMİLE (43) doğa6............................................. ................................ .......HAMİLE(44) ayşe/FB................................................ ............................... ..HAMİLE(45) h.mine............................................ ................................. .......HAMİLE(46) seherim........................................ ............................... ...........HAMİLE(47) patasana17........................................ ................................. ....HAMİLE(48) tutku03........................................... .................................. ......HAMİLE(49) yohannes........................... ......... ............................ ...............HAMİLE(50) serpilla................. ..................... ......................... ..................HAMİLE(51)...........KIZ Rem............................................... ................................... .....HAMİLE(52) Rapunzel2........................ ...................... ....................... .........HAMİLE(53).....ERKEK hsay26............................................ .........................................HAMİLE(54 )......KIZ durulaytuğ........................................ ........................................HAMİLE(55) Hüzün Yaprakları................ ......................... ...................... .....HAMİLE(56) iremeren.......................................... .........................................HAMİLE (57) what a woman want?................ ............................ ...................HAMİLE (58) topsecret.................. ....................... .......................................HAMİLE (59) nursist........................................... ..........................................HAMİLE( 60) tiviti............................................ .............................................HAM İLE(61) minervaduygu...................................... .....................................HAMİLE(62) şirine............................................ ...........................................HAMİLE( 63) zeyno-23................................................ .................................HAMİLE(64) elif-26................................................ ......................................HAMİLE( 65) _Eda_............................................. ........................................HAMİLE(66) naren05........................................... ........................................HAMİLE(67) alhan.................. ..................................... ...............................HAMİLE(68) jasminiee ............. ................ ........................................... ......HAMİLE (69) elif3558.......................................... ..........................................HAMİLE( 70) mukh7986.......................................... .......................................HAMİLE(71) Seda_SARI......................................... ......................................HAMİLE(73 ) gülüm12................................ ............................. ......................HAMİLE(74) Rosem............................................. ..........................................HAMİLE( 75) setenay3480....................................... ........................................HAMİLE(76 ) eyetkiner......................................... ............................................HAMİLE (77) beauty*....................... ..................... ..........................................HAMİLE (78) ayşegül41......................................... ............................................HAMİLE (79) filizim........................................... .................................................. .HAMİLE(80) zen_nan........................................... ..............................................HAMİ LE (81) derin............................................. .................................................. .HAMİLE(82) onu seviyorum......................................... ............................................HAMİLE (83) esrako............................................ .................................................. ..HAMİLE(84) bayan_66.......................................... .................................................. HAMİLE(85) sezen............................................. .................................................. ....HAMİLE(86) tuana3434......................................... .................................................. ...HAMİLE(87) candy............................................. .................................................. ......HAMİLE (88) daisy16........................................... .................................................. .....HAMİLE(89) başak35........................................... .................................................. ...HAMİLE(90) kıymetlim......................................... .................................................. ....HAMİLE(91) cennet kuşu.............................................. .............................................HAMİL E(92) _seda_............................................ .................................................. .....HAMİLE(93) okyanus84......................................... .................................................. ....HAMİLE(94) hakca........................................................................................................HAMİLE(95) MadLen.....................................................................................................HAMİLE(96) zeynepcn73...............................................................................................HAMİLE(97)
Son düzenleme: 10 Ocak 2009
üç böcek bir çiçek :)) Kayıtlı Üye
kızlar öncelikle teşekkür ederim. sağolun yokluğumu hissetmişsiniz. bende sizler gibi gözlerim arıyor girmeyenleri...hamileyimmmmmmmm 4 haftalık...Allah tamamını erdirsin nerde varsa...darısı başınızaaaaaaaaaaa....
hakca çooooookkkkk sevindim Allah sağlıklı sıhhatli sana bağışlasın umarım ben ve burdaki arkadaşlarımda bu sevinçi yaşarız en kısa zamanda amin uğurlu bu topik gerçekten uğurlu
günaydın belenaycım hakcaya çok sevindim hamiş arkadaşları gördükçe moralim yükseliyor darısı başımıza
UMUT LİSTESİ annemannem &ayla& AYSEN74 AYŞECANDAN acem_kızı aglayankedi aguden aybala42 ayşegül19 alew2187 alin amway amor_amor anatolia_tb anqelim arnavutgüzeli84 azra arda arzu aslı Asigecelerr_85 atmosfer aum AN.GEL anadoluesk BaHHaR BAYANHEYECANLI 60 belenay beyaAZz blackrose23 bengüsu BENNU34 benssenb belçika beyz@ bebişiiim bidenem bilgen35 binbirgece biopelin bircan bitirici bucuarda beyaz46 butterfly2020 biricik claire cano77 cananisa casablanka_05 ceyda atalar ceyda_79 ceylanmelek cerence cerensesil cemre822 ÇAKILTAŞI çakirs çitos2903 deasy ddediiideemm delimavi_reyhan denmur deniz588 deren_26 Deruğur deryacam deryam76 didipırçık deryaa1 dilaranil dlruba dilara acar dileknur derinlik DUYGUB Ecrin_Ceylin edali368 efsane30.. elifecan E.L.İ.F.T.G. elizabethtown elfida elitu emiy enise85 entersan esen97 eseraras Esra Naz esrasoner esrarengiz79 evrimmm esra naz esemos enikazya elifffffff eterevi eylüll ezgiciik fatma kurban FATOŞGÜL. fatoş1982 fındık80 figen26 filiz027 firdevs2006 fleeflame firuzem ggaye gonca778 gökçe23 gökmel gözek gözlüklü guccirush gulomin Gül,beyazgül GÜL78 gülcannnnn gülten gönülyarası günbatımı greys.85 GASLAN gamze22106 gamze1977 hamiyet doğru hanife 15 hatice27 hazall24 Hava55 hilalnur hnaktar hülliş hülya cancan Hüzün_yılı honey53 hassas16 hazalk ILGAZ ISKOÇ jasmin666 innocence interhat iiissil ilinay imran88 İNCOMENT kaçar61_1 kamelya62 kamişko kardelen_32 karagözlü kardelen_32 keyzi kevser14 kuba kubaba kudra kuka kurnaz krispi kaya layd_pacino laren lajoconde limon liligum livaza loveactually lusin lücian lica42 leylim maat MY.ANGEL medura mazbut mahinur marveyn maviruya mehay mekselina86 merves *mehlika* meyra basman minikserçe minos miki. miss polat moke morgül moon sunn mum ağacı mural melekt melek23 mehril merveburc minehayat misssielif mogan mumudihaba maisa mine_ibo mokoro3 muzikogretmeni nbatur55 nal nix nehir1001 nergiz78 nergis55 nazlııı nesgül nesli 33 nesliii1983 neslihan 38 nevergiveup18 nevinırmak nevrosky nina55 nur_elnur nuriş83 NURSİMA nisafidan ogs oessmraan okyanus84 oburşirin okyanus83 orkide76 ozlemacar ozna orkidenn özgürce özgürcüm özlemimsin özkan-bilgen özoşum83 pancuben papatya_1979 PEMBE RÜYA pembekordon penses perçe peteknur pıtırcık pink rose parıl papri psoriasis rabiş rabis80 reyyan86 rockwell roscitak rodal rufeyde serra Sabire Kara samyeli26 sarıcivciv sarı şeker SAYGIN shekerkiz sselda seham selcenuguz selenbeyazit seleney selinx selin_1687 sevdagül _sevcan_ sever SEVİLAY71 serdi servenay suhensa sultan49 supremunvale sbnmfrh smhsmh SILAYA silgi simay_86 sinemiran sivaslı58 semoş427 surcu Lisan sulh_ibracı su misali35.5 süpriz_mucize s.d.34 seherkan seagirl26 sympatique shimina sebago soslufustuk tatli.cadi tatlibebek tavşanlı tuba_cüneyt tugbakork tramissu1986 the_fts umudumsensin umutvar vezikül.. vidan83 vildangel violette yaren07 yarencan. y.m.i.n yakaryos yasgom yasemennnn yasemin84 yasese yastev yazgülün yazel yasmin1982 yeeeeer yelda85 YORUKCE yumurtalı ıspanak yumyum yüksek sadakat ysnbdk ylmzhatice yadel z@z@ zencefill zeko zerrinn zeyno:) zeynoyan zeynepSav zuhal turan zu66 zug xyxy
Son düzenleme: 10 Ocak 2009
Günydın bütün hamiş aayları ve hamişlerimiz nasılsınız bakalım güzel bir gün olur inşallah allahım hayırla ve sağlıkla bebelerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
ALLAH ım sen koru Kayıtlı Üye
kızlar öncelikle teşekkür ederim. sağolun yokluğumu hissetmişsiniz. bende sizler gibi gözlerim arıyor girmeyenleri...hamileyimmmmmmmm 4 haftalık...Allah tamamını erdirsin nerde varsa...darısı başınızaaaaaaaaaaa....
merhaba tebrik ederim inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişini kucağına alırsın hayırlı olsun sevindim okuyunca darısı bütün isteyenlerin başına:Saruboceq: mutlu kala.s.
kızlar bende gebe kalmak istiyorum benide yazın umut listesine bu listenin hayırlısıyla küçülmesi ve herkesin gebe kalmesı dileğiyle
kızlar pazartesiye kadar bende yokum bu arada benim adette gecikti inşaallah bi süpriz olurda bende hamiş haberi veririm hepinizi öpüyorumŞenizŞenizŞeniz
kızlar pazartesiye kadar bende yokum bu arada benim adette gecikti inşaallah bi süpriz olurda bende hamiş haberi veririm hepinizi öpüyorumŞenizŞenizŞeniz
herkese günaydın...iyi bir haftasonu diliyorum.
citoscum ve bütün arkadaşlar çokkkkkkk teşekkür ederim. canım inşallah sende güzel haberlerle dönersin Pazartesi:1hug:
2 tane kızımmmm Kayıtlı Üye
herkese günaydın güzel bir haftasonu diliyorum arkaaşlar......
premseslerim büyüyor Kayıtlı Üye
günaydın kızlar herkeze iyi hafta sonları dilerim
2 tane kızımmmm Kayıtlı Üye
hakcacım çok sevindimhihoyyythihoyyyt canım saglıklı hayırlı bir evladın olur :CüvCüv:inşallah :ecrin_bebek:Allah hayırlısıyla kucagına almayı da nasip eder :ecrin_bebek:hihoyyytdarısı başımıza inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey: ay çok mutlu oldum ya:sm_cool::sm_cool:
hakcacım çok sevindimhihoyyythihoyyyt canım saglıklı hayırlı bir evladın olur :CüvCüv:inşallah :ecrin_bebek:Allah hayırlısıyla kucagına almayı da nasip eder :ecrin_bebek:hihoyyytdarısı başımıza inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey: ay çok mutlu oldum ya:sm_cool::sm_cool:
aminnnnnn canım. inşalahhhhhhh darısı en yakın zamanda sizlerin başına:1hug:
hamile kalmayı basaranlar sizin adınıza çok sevindim allah hayırlı evlatlar nasip etsin insallah hadi kızlarrrrrr sıra bizlerde
herkese slm arkadaşlar nasılsınız?gerçi bugün kimse yok bi ben varım galibaa:çok üzgünüm: vildan arakadaşım sana bi selülit çayı önereyim ben kullanmadım ve 2 ayda sonuç aldım istersen veririmyerimseniben hakça arakadaşım canım çok sevindim yaa:teytey::teytey: sende 2009da anne olacaksın:hooray: allahım tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:ben 4+5 günlükken keseyi görmüştüm canım inşallah sende hemen görürsün tatlımkaydirigubbakcemile5 yadel çitos ecrin rufeyde vildan yaa ben geldim siz yoksunuz bizim internet gidip geliyoo darısı sizin başınıza inşallah sizde en kısa sürede hamiş haberinizi verirsiniz:Saruboceq: çitosum sende inşallah hamişsindira.s.
BIR KIZI BIR OGLU VaRMIS Kayıtlı Üye
burdayım canım bende adet olmayı bekliyorum..
burdayım canım bende adet olmayı bekliyorum..
canım yaa inşallah bi an önce olursun bariisenağlamasen aşılama falan bişey yaptırmışmydın hiç?
yok canım ben daha 4 aydır korunmuyorum.pko demişti bir dr başka 2 doktorda birşeyin çok herşeyin çok güzel dedi.bekliyorum dün kahverengi leke geldi devamı yok bugun olurr diye bekliyordum ama gelmedi.
sen kaç yaşındasın ben 26 yaşındayım.