- 1 Aralık 2007
- 560
- 1
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş öyle degildir kuzum allah düşmana vermesin ben yaşadım bilirim
ve kendimi hiç afffetmedim daha dikkatli niye olmadım diye
şiddetli sancın ve kanaman oldumu
merhabalar nasılsınız arkadaslar....benden size biraz morel olabilecek tavsiyeler...bende listelere yaklasık 8 ay ismimi yazdırmıstım her ay hüsranla biterdi..sonra bi daha bi daha ...1 sene gecti tam bir sene artık olmaz demiştim kendi kendime olacak olsaydı şimdiye kadar coktaaan olurdu dedim bıraktım oluruna ..daha sonra tedaviye gittim doktor saolsun sırf para almak için bende olmayan hastalıklar sıraladı tedaviye baslayalım dedi hemen...nemde maasımı almayı beklıodum dr. tekrar gitmek için..ve tam 1 sene sonra tedavisiz dogal yollarla hamile olduumu ögrendim..inanamadım halada inanamıorummm..yani kısaca tamam dr. tedavi önemli ama hersey allahdan arkadaslar sabredin inş. tez zamanda hayırlısıyla bebeklerinize kavusursunuz bunu yürekten diliyorum biliyorum beklemenin ne kadar zor olduunuu............
yadelcim senin ufakken mi düştü benim olduysa bile 1 aylık yoktur bi kaç hafta doktor anlamayabilirsin belki dedi
Dayanamayıp burayada yazıcam hakçacım çok sevindim tatlım rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip kısmet etsin. Ay bu haber süper ya hadi kızlar hep beraber:teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bende şu cinsellik bölümüne girip kafayı yiyorum
neyse kızlar bugün erken çıkmam lazım
ecrinin gözü değdi kızım illa benle evcilik oynuycan diyo
hakca canım iyi geceler allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah:CüvCüv:tekrar gözün aydın canım
yadel sende kafaya takma artık canım herşey olacana varır elden ne gelir üzme kendini
pazartesi görüşmek üzere hoşçakalın sağlıcakla kalın a.s.
hangi bölüm gı okaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende gelem ama plemiye hiç giremiyom başta diyim