Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen kaç yaşındasın ben 26 yaşındayım.[/QUOT
canım ben 24 yaşındayım
bu el emekleri bölümünde öyle güzel bebek patikleri varki görsen bayılırsın ben yegenime yaptırdım bugun alcam...
arkadaslar selam sıze bısey danısmak ıstıyorum.adetıme 11 gun var ama kahverengı lekelenmeler var sızce bı tehlıke olurmu mu korkuyorum ya
herkese slm arkadaşlar nasılsınız?gerçi bugün kimse yok bi ben varım galibaa:çok üzgünüm:
vildan arakadaşım sana bi selülit çayı önereyim ben kullanmadım ve 2 ayda sonuç aldım istersen veririmyerimseniben
hakça arakadaşım canım çok sevindim yaa:teytey::teytey: sende 2009da anne olacaksın:hooray: allahım tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:ben 4+5 günlükken keseyi görmüştüm canım inşallah sende hemen görürsün tatlımkaydirigubbakcemile5
yadel çitos ecrin rufeyde vildan yaa ben geldim siz yoksunuz bizim internet gidip geliyoo
darısı sizin başınıza inşallah sizde en kısa sürede hamiş haberinizi verirsiniz:Saruboceq:
çitosum sende inşallah hamişsindira.s.
amanda sayfamız boşmu kalmış amanda aman
slm rufeyde serra nasılsın canımm
biz dün akşam kutlama yaptık tatlım sen yoktun:dilcikar:
ama bu günde istesen ikimiz yaparız rufeydeŞeniz
sen dün nerdeydin kuzumm şenligi kaçırdın:sm_cool::sm_cool:
ya sorma okudum kaynanama gittik dün akşamm evde yoktum giremedim bende olsun canım bir günlük kutlama yetmez bol bol kutlayaalım biz:teytey::teytey::teytey:
ewet canım birgün yetmez
ne güzel mutluluk yaaa allah bizlerede nasip eder inşallah
ben bir hamile kalayım varya bu topigi karnaval yerine ceviririm
hakca olayın şokuyla bişey yapamadı garibimmŞeniz