Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
telefon molası verdim kafam şişti hiç kapatmıcak sandım arkadaşım
diyomki bizim topikte arkadaşımız hamile kız nasıl çıglık attı
bu işler böyle canlarım birimiz hepimiz hepimiz birimiz içinkaydirigubbakcemile5
yadel senin kaynanan ölmemişmiydi
kime gidip nerde kalacan
teşekkür ederim.. evet canım birimiz hepimiz hepimiz birimiz için:1hug:
allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun annenin
kızlar ayaklarım geri geri gidiyo valla
valla akşamımızı güzelleştirdin canım çocuklar gibi sevindikkaydirigubbakcemile2
zaten kaç gündür merak ediyorduk seni nerden bilelim böyle güzel haberle geleceni
acaba bi süre bendemi girmesem:jeyyar:
sağol canım teşekkürler... canım inşallah sizin bebişlerde süpriz yaparlarrrrr:Saruboceq:
kız inşallah teyzesi
hem söyle bakalım kızın olursa ogluma vermekte kararlımısın vazmı gectin hamile kalıncakaydirigubbakcemile3
canım hayırlısı hele bir olsundakaydirigubbakcemile3 vazgeçmedim yani...:1hug:
kızlar benim adetim gecikti sonra da adetim başladı sandım 9 gün sürdü normalde beşgündü kasıklarım ağrıdı ama öyle dayanılamayacak kadar değil hamile olup olmadığımı ben de bilmiyorum doktor kanda ona bakcak belki üstüne gördüm ama sizin söylediğiniz gibi çok sancım yoktu. öyle dayanılmayacak gibi değildi yani. belki de her ihtimale karşı bakıyor. anlamadım yani neden şüplendi
kızlar benim adetim gecikti sonra da adetim başladı sandım 9 gün sürdü normalde beşgündü kasıklarım ağrıdı ama öyle dayanılamayacak kadar değil hamile olup olmadığımı ben de bilmiyorum doktor kanda ona bakcak belki üstüne gördüm ama sizin söylediğiniz gibi çok sancım yoktu. öyle dayanılmayacak gibi değildi yani. belki de her ihtimale karşı bakıyor. anlamadım yani neden şüplendi