Hamile kalmak için yapılanlar ve inofolic

İnofolic kullandınız mı veya kullanıyor musunuz ?

• Evet kullandım, olumlu sonuç aldım.

OY: 6 20,0%
  • Kullanıyorum.

OY: 24 80,0%

• Ankete Katılan
    30
Anlamadım tam aciklarmisiniz? Ne kullandınız
Nisan 22 snde ayinda adet olunca doktora gittim yumurtalarin zayif dedi klomen verdi 5 gun kullanip gittim iyi gelismisti yumurtlar mayisin ücünde catlatma ignesi verdi oldum ama tutmadı mayisin 19 nda adet oldum sonra haziranda adet olmayi beklerken hamile oldugumu ôgrendim yani hic birsey kullanmadim o ay

Nasıl hamile kaldınız acaba
Merhaba canım.
Hamile kaldığım ay ben süt maydonoz viks buharına otrdum üç gün. Sonrasında ilişki oldu. Adetten snra 10 gün bazı günler sabah akşam bazen sadece sabahları İnofolic içtim bu kadar.
Eşimde hergün sabah akşam çakşır kökü suyu içti, ardından keçiboynuzu özü içti ve Aksuvital avicenna diye bi karışım aldık içinde bir sürü karışım var bal,polen bir sürü baharat karışımı onu içti bide akşamları bi tatlı kaşığı.
Bunları yaptık cnm ve rabbim nasip etti hamile kaldım. Tabi bol bol dua kenzülarş duası ve kuran okudum.

Merhabalar ben geçen yıl üye olmuştum ara ara formları takip ediyorum. Mayıs da evlendim. Biz de artık bebek istiyoruz. Durumlarında değişiklik olanlar var mı

Arkadaslar merhaba ben gebelik dusundugum.icin bugun dr gittim ve geneteikte kan pihtilasmasi varmis ve ilac verdi progestan b12 vitamin ve folik asit binlari ayin 10 kullanmaya basliycam neden belli tarihte yumurtlama gunum oldugu icinmi acaba boyle kullanan oldumu hic yardimci olurmusunuz lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…