- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 29
Kıyamam canım benim uzun ve zor bi süreçten geçmişsin. Allah en kısa zamanda şifa ve evlat versin sana inşallah.. Bende inofolicin hem pko hemde normal kişiler için faydalı olduğunu biliyorum. Bu ay bende deniyorum umarım hepimizde işe yarar..Merhaba Kızlar
Bende 2 yıllık evliyim, birinci yılın sonuna doğru safra kesesi ameliyatı olup, sonrasında dr giderek bebek için ön kontrollerimi oldum,son bir yıl içinde hep dr kontründeydim, ama iki kez over kisti oluştu ve 7 ay eritmek için doğum kontrol hapı kullandım. Son bir yıl içinde sadece 2 kez klomen kullanabildim.
Kist gittikten sonra 1 geç ovülayon olmasına rağmen hamile kaldım ama 16 Martta rüptürü dış gebelik olduğu tespit edildi ve laparoskopik ektopik gebelik ameliyatı oldum. Sağ tüpümde kalmıştı, tüpüm alınmadı ve sol tüpümle birlikte iç kanamada temizlendi.
Ameliyattan 44 gün sonra ilk adetimi oldum. Ve doktorum spontane 3 ay dene, herhangi bir hamilelik olmaz ise, 3 ay sonra görüşelim dedi. Ve ino folic combi verdi bu sürede onu kullanacağım. Sabah akşam 1 tane içiyorum ayrıca Qenzin Q10 ve Solgar Zinc Picolinate 1 tane alıyorum günde.
Ino Folic Combi,umarım gebe kalmakta etkilidir.