Rica ederm canım benim aydınlanmamız, aydınlatmamız gerek zaten :) ben doktora yazdıraym dedm ama özel alınan bi ilaçmış doktor yazmadı :) bende özel aldım 25 tl di
Folic 1 olabilir mi canım? Bende folic 1 kullandığım ay hamile kalmştm ama etkisi varmı yokmu bilmiyorum artık. Ama bu folikasit değil sadce canm yumurtlamaya yardımcı diye kullanıyorum bende.Bendekını de tenı aldım ıc ay kullancam adı folıc pembe bı kutusu var eczacı tavsıyesıyle aldım 30tl ınsallah bu da ısımı grur
Öyle yapaym yarın sabah yaparim artik insllah hamileyimdirBence yarın yap canım çıkmazsa hevesin kaçmasın boşu boşuna :)
Basım agrıyor ilacta icemiyorumBence yarın yap canım çıkmazsa hevesin kaçmasın boşu boşuna :)
İnşallah btnem haber ver mutlaka :) canm ben acile gittim hamilelik şüphesi var diye sadece ağrı kesici parol verdi. İstersen parol alabilirsin çok şiddetliyse.Basım agrıyor ilacta icemiyorum
Tamam canım sagol cok siddetli kac saattir gecmiyorİnşallah btnem haber ver mutlaka :) canm ben acile gittim hamilelik şüphesi var diye sadece ağrı kesici parol verdi. İstersen parol alabilirsin çok şiddetliyse.
İnsallah hamileyimdirde guzel haber veririmİnşallah btnem haber ver mutlaka :) canm ben acile gittim hamilelik şüphesi var diye sadece ağrı kesici parol verdi. İstersen parol alabilirsin çok şiddetliyse.
Folic 1 olabilir mi canım? Bende folic 1 kullandığım ay hamile kalmştm ama etkisi varmı yokmu bilmiyorum artık. Ama bu folikasit değil sadce canm yumurtlamaya yardımcı diye kullanıyorum bende.
İç btnem o zaman bi zararı olcağını düşünmüyorm yoksa doktor vermezdi yaniTamam canım sagol cok siddetli kac saattir gecmiyor
İnşallah hayatm :)İnsallah hamileyimdirde guzel haber veririm
Tamam btnem olsun. Hmm anladm o zaman doktora sormadan alma canım bi danış istersenCanm fotografını atmaya calıscam ben asılama tedavısı gruytum brde
Tamam btnem olsun. Hmm anladm o zaman doktora sormadan alma canım bi danış istersen
Canım ben reglin 9. Günü başladım içmeye bugn yarın ymurtlama olcak gbi belki.geç yumurtlarsn yinede alıp denemekte fayda var bence. Bide incir kabakçekirdeği ve karanfil çiğniyorum ben faydası olr belkislm bayanlar bende uğraşıyorum hamile kalmak için 5 aydır normal folik asit kullanıyorum ama yazılanları okuyunca bugün iş çıkışı alayım dedim inofolic i.. ama reglim 9 mayısda bitti daha yumurtlama ma var bugunden başlasam kullanmaya faydası olurmu acaba..
tşk ederim. inşallah rabbim isteyen herkese versin. 5 ay önce ikiz düşüğüm var inşallah yeniden olur..Canım ben reglin 9. Günü başladım içmeye bugn yarın ymurtlama olcak gbi belki.geç yumurtlarsn yinede alıp denemekte fayda var bence. Bide incir kabakçekirdeği ve karanfil çiğniyorum ben faydası olr belki
İnşallah btnem inşallah haberleşelim :)Zaten elımdekı de ıyı bı ılac dıye aldım olacagı varsa olur ne dıyeyım
İnşallah btnem inşallah haberleşelim :)
Ah canım benim çok geçmiş olsun Allah sabır versn inşallah. Rica ederm kullan sende belki bende işe yaramaz sende yarar sende yaramaz bende yarar belli olmuyo ki hiç inşallah kavuşuruz yine melklerimizetşk ederim. inşallah rabbim isteyen herkese versin. 5 ay önce ikiz düşüğüm var inşallah yeniden olur..
Tamam btnem benimde 1 Haziran bende yazarım :)Pekı yazarım buraya snucumu :)