Hamile kalmak için yapılanlar ve inofolic

İnofolic kullandınız mı veya kullanıyor musunuz ?

• Evet kullandım, olumlu sonuç aldım.

OY: 6 20,0%
  • Kullanıyorum.

OY: 24 80,0%

• Ankete Katılan
    30
Rica ederm canım benim aydınlanmamız, aydınlatmamız gerek zaten :) ben doktora yazdıraym dedm ama özel alınan bi ilaçmış doktor yazmadı :) bende özel aldım 25 tl di

Bendekını de tenı aldım ıc ay kullancam adı folıc pembe bı kutusu var eczacı tavsıyesıyle aldım 30tl ınsallah bu da ısımı grur

Bendekını de tenı aldım ıc ay kullancam adı folıc pembe bı kutusu var eczacı tavsıyesıyle aldım 30tl ınsallah bu da ısımı grur
Folic 1 olabilir mi canım? Bende folic 1 kullandığım ay hamile kalmştm ama etkisi varmı yokmu bilmiyorum artık. Ama bu folikasit değil sadce canm yumurtlamaya yardımcı diye kullanıyorum bende.

Folic 1 olabilir mi canım? Bende folic 1 kullandığım ay hamile kalmştm ama etkisi varmı yokmu bilmiyorum artık. Ama bu folikasit değil sadce canm yumurtlamaya yardımcı diye kullanıyorum bende.

Canm fotografını atmaya calıscam ben asılama tedavısı gruytum brde

Yok atamadım herneyse ustınde sadeve folıc yazııyr canım

slm bayanlar bende uğraşıyorum hamile kalmak için 5 aydır normal folik asit kullanıyorum ama yazılanları okuyunca bugün iş çıkışı alayım dedim inofolic i.. ama reglim 9 mayısda bitti daha yumurtlama ma var bugunden başlasam kullanmaya faydası olurmu acaba..

Canım ben reglin 9. Günü başladım içmeye bugn yarın ymurtlama olcak gbi belki.geç yumurtlarsn yinede alıp denemekte fayda var bence. Bide incir kabakçekirdeği ve karanfil çiğniyorum ben faydası olr belki

Canım ben reglin 9. Günü başladım içmeye bugn yarın ymurtlama olcak gbi belki.geç yumurtlarsn yinede alıp denemekte fayda var bence. Bide incir kabakçekirdeği ve karanfil çiğniyorum ben faydası olr belki
tşk ederim. inşallah rabbim isteyen herkese versin. 5 ay önce ikiz düşüğüm var inşallah yeniden olur..

tşk ederim. inşallah rabbim isteyen herkese versin. 5 ay önce ikiz düşüğüm var inşallah yeniden olur..
Ah canım benim çok geçmiş olsun Allah sabır versn inşallah. Rica ederm kullan sende belki bende işe yaramaz sende yarar sende yaramaz bende yarar belli olmuyo ki hiç inşallah kavuşuruz yine melklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…