Hamile kalmak için yapılanlar ve inofolic

İnofolic kullandınız mı veya kullanıyor musunuz ?

• Evet kullandım, olumlu sonuç aldım.

OY: 6 20,0%
  • Kullanıyorum.

OY: 24 80,0%

• Ankete Katılan
    30
Kıyamam canım benim uzun ve zor bi süreçten geçmişsin. Allah en kısa zamanda şifa ve evlat versin sana inşallah.. Bende inofolicin hem pko hemde normal kişiler için faydalı olduğunu biliyorum. Bu ay bende deniyorum umarım hepimizde işe yarar..

ZelGN çok teşekkür ederim canım... Duların için Amin diyorum, Rabbim hepimize anne olmayı sağlıkla doğurmayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Şimdi ilk reglimi 30/04 te oldum ovülasyon testi ile takip ediyorum, üç ay spontane beklerken belki hamile kalırım. Üç ay olmaz ise sonra yumurta takibine geçeceğiz.

Bu günlerde ovülasyon olması lazım ama halen testter negatif çıkıyor. Kısmet bakalım, Rabbime göre çok kolay, hayırlı vakti bekliyoruz, Umutluyum... Rabbimm ol derse olacak inşallah

Amiin canım benim inşallah..
Satla arada bi gün varmış benimde 01/05 :)
Bende ovülayon kullanıyorum. Bugün 14. Gün çizgi baya koyulaştı normalde geç yumurtlarım ama sanırım inofolic biraz öne aldı :)
Sende geç yumurtlucaksın belki canım..
Haberleşelim :)

Aynen cnm bende bir bildigi vardir diyorum.
O yuzden rahat olmak en mantiklisi.
Mesela dusmez kalkmaz bir allah belki ekonomik anlamda baticaz yicek ekmegimiz belki olmicak.
Belki tam o bataktan ciktigimizda gelicek bebiş rizkiyla gelirmiş ya bilemeyiz işte...
Allah hayirlisini versin hepimize

Amin canım öyle tabi, o durumda bile olsan o yine rızkıyla gelir kimseyi üzmez :) gelsinde en hayırlı zamanda ne zaman isterse gelsin :)

M Mutlus03 canım bak burda kullanım amacını yazdım birde inofolic var bunuda kullanırsan daha iyi sonuç elde edersin belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…