Hamile kalmak için yapılanlar ve inofolic

İnofolic kullandınız mı veya kullanıyor musunuz ?

• Evet kullandım, olumlu sonuç aldım.

OY: 6 20,0%
  • Kullanıyorum.

OY: 24 80,0%

• Ankete Katılan
    30

ZelGN

{ HOŞGELDİN CENNET KOKULUM }
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
3.505
2.030
29
Arkadaşlar bu başlık altında hepimiz yaptığımız şeyleri yazalım. Özellikle inofolic kullanarak ilk ay hamile kalan var mı merak ediyorm :)

Heyo kullanan kullanmış olan yokmu :)

O ne kız ben ıkı kez asılama oldum ınfolıg dıye bısı duymadın ayfınlat benı

Hemen anlatayim...
Hamile kaldigim ay yanlislikla 1 tane d.k.h icmiştim :)
Reglimin 14. ü 15e baglayan geceydi saat 12 civarlarinda 1 ufak bira icmstim..
Sonra eşim caktirmadan boşalmış ama yeni evli oldugumuz ve cocuk istemedigim icin soyleyememiş 15 dk beni konuşturmuştu... bende alla alla bu adam napiyo demiştim cnku cok alakasiz bir konu açmişti. Sonra bi baktim bizim herif topraga tohumu vermişşş... kalktimmm hemenn gittim yikadim duş aldim hemen de yatmadim hatta biraz dolandim zipladim falan ne alakaysa..!
3 hafta sonra ogrendimki 6 haftalik hamileyim!!!
Kismet olmadi doguramadim ama simdide 2 senedir ugrasiyoruz yapmadigim halt kalmadi hamile kalamiyorum...

Bundan cikaracagimiz ders şu.
Aklinda cocuk olmadan yataga girecek ve kendini kasmicaksin. Bu kadarmiş tabi hala bu yontemle de kalamadim ama neyse...!

Diyecegim şu ki folik asit hikaye... ben demirim 9lara düşmüştü kanım 8 lerdeydi hamile kaldigim ay. Şimdi biyerimi sıksan vitamin kan demir fışkirıcak hamile kalamiyorum!

Bızde uc yıllık evlıyız bslardaa odmz kpuyrdu hamıle kalcam dıye ıkı yıldr hamıle kalmaya cabalıyruz olmyo sebebsız

O ne kız ben ıkı kez asılama oldum ınfolıg dıye bısı duymadın ayfınlat benı

Canım inofolic inozitol + folikasit karışımı bi ilaç. İnozitol yumurtayı geliştirici ve yumurtlamayı sağlayıcı bi madde. Pko hastaları genelde bunu kullanıyolarmş ama sağlıklı kişilerin kullanmasında da bi problem yokmş hatta onlar daha kısa sürede olumlu sonuç alıyorlarmış. Bi ablam geçen ay bu ilacı kullanarak hamile kaldı. Bende denemekten ne çıkar dedm aldım kıllanıyorum :) ve dün gece çok şiddetli bel baş ve karın ağrım oldu bugün ovulasyon yaptım çizgi baya koyulaşmıştı sanırım kısa süre içinde yumurtlucam :)))

D.k.h ne canım? Geçmş olsun bende ilk evladımı kaybettim. Benimde demirim 8 lerde kanım normal ama yine tık yok :)
Ben geçen ay hiç takmadım o kadar takmamışım ki adetim 1 gün erken geldi :) ama bu ay çabalamak gerektiğine inandım nedense hem eşime.hem kendime baya uğraş veriyorum rabbim inşallah nasip ederde bu ay kalırız :) benim dediğim ilaç sadece folikasit değil bende sadece onla hamile kalamadım maalesef. Yumurtlamaya yardımcı bi ilaç o yüzden soruyorum :)

Bızde uc yıllık evlıyız bslardaa odmz kpuyrdu hamıle kalcam dıye ıkı yıldr hamıle kalmaya cabalıyruz olmyo sebebsız
Kıyamam canımmbenim bizde ilk 1 sene eşim başka şehirde olduğu için düşünmedik ödümüz kopuyordu dediğin gbi sonra düşündük iki ay sonra oldu ama onuda kaybettik 4 aydırda çabalıyoruz henüz olumlu sonuç yok maalesef

Allah en kısa zamabda nasp etsın canım zor bı surec cok yıpranıyruz umarım cabalarımızın snucunu alırız hepımız

İki yıllık evliyim ilk evlendigimiz zaman cok korkuyordum hamile kalirim diye esime devamli korun diyordum simdi de ariyoruz valla zaten olmuyormus bosu bosuna korunmusuz rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin insallah benim yarın bat bakalım insallah hamileyimdir

Cevabınız ıcın tesekkurler aydınlandım :) bısı daha bunu dktr yazmyr mu kendımız mı temın edyruz benm suan kullandgm bı folıkasıt var hadı ınsallah ıyı bı haber alırız senden

Ay inşallah canm benm haberlerini bekliyoruz öyleyse :)

Cevabınız ıcın tesekkurler aydınlandım :) bısı daha bunu dktr yazmyr mu kendımız mı temın edyruz benm suan kullandgm bı folıkasıt var hadı ınsallah ıyı bı haber alırız senden
Rica ederm canım benim aydınlanmamız, aydınlatmamız gerek zaten :) ben doktora yazdıraym dedm ama özel alınan bi ilaçmış doktor yazmadı :) bende özel aldım 25 tl di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…