- 6 Temmuz 2018
- 185
- 55
- 29
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
Cok tesekkur ederim bu kadar öz bir anlatım dalga geçmeden ciddiyetle yorum yapman beni çok etkiledi sağol tekrar yazarim ama bu sefer tavsiyelrine uyupta hamileyim demek icindir insallahbazı arkadaşlarımız paragrafın içinden cımbızla kelime çekmeyi çok iyi başarıyor gerçekten.
daha yapıcı cevaplar verin lütfen .
sevigili K Karadenizliyasmin
öncelikle kendini adet döngünü ve yumurtlama hesabını iyi bilip takip edeceksin
adetin 3. günü doktora gidip ilk izlem olarak kan tahlili ve ultrasonografi çektireceksin. uygun zamanda da vajinal muayeni yaptıracaksın . doktora özgeçmişini ve varsa sorunlarını es geçmeden anlatacaksın.
iyi bir muayeneden sonra doktor sana bir yol gösterecek.
eşinin de muayene olup sperm tahlili vemesi lazım
diyelim ki hiç bir sorununuz yok
tüm stresi bir kenara bırakacaksın
folic asit kullancaksın zaten doktor hemen önerecek (belki başka vitamin eksikliğin varsa onunla birlikte alacağın vitaminler olabilir doktora mutlaka danış)
hayatında yanlış giden bir şeyleri gözden geçirip düzelteceksin (beslenme zararlı alışkanlıklar stres ...)
destek olarak incir kürü havuç suyu keçiboynuzu özü kullanabilirsin bunların ayrıntıları internetlerde var
gerek gördüysen soğan kürü de olabilir (bunların sırası ve uygulanması internette örneğin saracoğlunun sayfasında var.)
ben şöyle de bir ekleme yapayım hamur işinden şekerden biraz uzak dur sağlıklı yaşa ve kimyasal deterjanlardan uzak dur...
sonra gün aşırı ilişkiye gideceksin (adetten 13. günden sonra takriben ovulasyon haftasında )
tüm bunlar olurken de 5 vakit dua edeceksin hayırlısını dileyeceksin kurandan meryem süresini okuyabilirsin fetih süresini okuyabilirsin bakara okuyabilirsin hepsi güzel ve kuvvetli ayetler içeriyor güzel dualar de geçiyor kuranı kerimde. sadece çocuk için değil maneviyatın da güçleniyor ve huzur buluyorsun sonuçta... tüm bunları yap sonra bana yaz.