kiZz ne bilion olmadigi hadi itiraf et yok derken bile icinde umut var demiadet olunca aglayip uzulcenide bilion demi eylul anneleri topigi acilmis bile masallah yaa az
orda da takilayim
Belirrti varmı sende canım ???ben 1 bucuk yillik evliyim xnm. 7 aydir istiorm bakalim bat 14 ocak beklemedeyiz
yok cnm daha belirti olmaz ki 4 5 oldu daha. akintim var sadeceBelirrti varmı sende canım ???
hamile kalinca ilk giden ben olcammBırakıp gtcem dimi biz ümit hiç bitmez ağlamıcam bukez ağladkç eşim uzuluyo vakti gelen uçup gelir yapcak bişy yok bu ay gerçktn koy verdim keşke olsa dünyalar benm olur ama gölge bile yok ümit yok anlıcağn
hamile kalinca ilk giden ben olcammeylul annelerini pek sevemedim temmuz anneleri topigi guzel
Bak ya hain
hamile kalinca ilk giden ben olcammeylul annelerini pek sevemedim temmuz anneleri topigi guzel
hamile kalinca ilk giden ben olcammeylul annelerini pek sevemedim temmuz anneleri topigi guzel [/QU
İyi baklm
Bak ya hain
aman da amannnBoşver kuzı gitsin otede doğursun naplm ueteriz birbirimize ikizde doğursam gtmem hııh
Boşver kuzı gitsin otede doğursun naplm ueteriz birbirimize ikizde doğursam gtmem hııh
akli hala ikizdeBoşver kuzı gitsin otede doğursun naplm ueteriz birbirimize ikizde doğursam gtmem hııh
yok kiz nere gidiom bebe yok ortadaKız sen yeter ki hamiş kal girmesen De olurMinesuu
akli hala ikizde
Minesuu bendim o hatta daha snra tekrar ovulasyon testi yptm ikiside ayni kirmizlktaydi.Ama bugun hasta oldum.cnm ovulasyonda coft cozgisi cikan senmiydin kimdi o yaadetine yakin yapmisti hamis olabilirsin demistim
Himm :) canim 28 gunde bir oluyordum ama dusukten sonra 25 26 gune dustu 4 aydir duzenli 25 gun oluyorumbi arkadasimda erken yumurtluo saniodu adet uzunlugu kisaydi 25 26 gunde bi oluyodu bu ay ovu testi kullandi 16. gun yumurtladigini ogrendi.oyuzden buntestlrr cok iyi oluyor. sen kac gunde bir oluosunn uzunluk derken bunu kastermistim
aaaaa cidden mi yaaaa. demekki iki kez mi yumurtlamissin kuzummmMinesuu bendim o hatta daha snra tekrar ovulasyon testi yptm ikiside ayni kirmizlktaydi.Ama bugun hasta oldum.
ben de hep ikiz hastasiyim kuzum cocuklugumdan beriBidaki aya pırtlatcm ikiz keseleri :) içimde kald
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?