cnm ayni zamanda yumurtlamisiz. bende su gibi akinti gelio habire. ama senin ki cok degisik bilemedimarkadaşlar 31 aralık perşembe yumurtam çatladı ve biz değerlendirdik. pazar günü ise kasık ağrısıyla birlikte karamel renkte bir akıntım oldu. pazartesi ise, sabah hapşırdığım anda, benden yarım çay bardağı kadar su boşaldı. ama idrar değildi, renksiz kokusuz temiz saf su... başına buna benzer şeyler gelen var mı acaba?
valla sorma canım yacnm ayni zamanda yumurtlamisiz. bende su gibi akinti gelio habire. ama senin ki cok degisik bilemedim
cnm ovulasyon testiyle mi tespit ettinn yumurtlamani ?valla sorma canım ya
2 gündür çok tuhafım, hiç böyle şeyler yaşamamıştım
31 aralığı değerlendirdik, ertesi gün yani cuma günü şiddetli bir sol kasık ağrısı yaşadım
c.tesi ağrım yoktu, pazar günü adet olucakmışım gibi karnım ağrıdı ve karamel renkte bir akıntım oldu. bu sabah da hapşırdığımda yarım çay bardağı kadar su boşaldı benden, hala adet olucakmışım gibi karın ağrım var
adetim de 12 ocakta
yok ben anlayabiliyorum yumurtamın çatladığı zamanıcnm ovulasyon testiyle mi tespit ettinn yumurtlamani ?
cnm kasik agrisi gectigi gun yukurta catlamis oluyor oyuzden sordum. Anladim cnm hayirkisi olsun insallah bebisin tutunuodur sanayok ben anlayabiliyorum yumurtamın çatladığı zamanı
sol kasık ağrım ve çiğ yumurta akı kıvamında yoğun bir akıntım oluyor o gün...
sağol canım inşallahcnm kasik agrisi gectigi gun yukurta catlamis oluyor oyuzden sordum. Anladim cnm hayirkisi olsun insallah bebisin tutunuodur sana
amin canımmm
amin canımmm
inşallahhhh
inşallah canım inşallahvalla kuzum belirtiler güzel inş güzel şeyler olur :)
inşallah canım inşallah
bu ay da hüsran olmaz umarım
ver vallahi çok iyi olur :)hayırlısı stres panik yok ben rahata çıktım size moral vercem :))
normalde 15 kasim da oldum adet cnm gunu gunune oluyorm ama bu ay 31 cektigi icin 14 aralikta olcam
adet olucakmışım gibi karın ağrım var
ama adetime daha 10 gün var
cnm sen ne yaptin varmi belirti agri sizi adet olacagina dair bata az kaldihayırlısı stres panik yok ben rahata çıktım size moral vercem :))
aminsanırım batlarımız aynı ve aynı şeyi yaşıyoruz
hayırlısı olsun.
Kuzum ben degilimdir cunku ovu testini ilk defa bu ay sizlerin sayesinde denedim ama sanirim yakaladimda bakalim kismet olcakmi biseyler :) ama ilk yaptigim gunden itibaren 7.gun cifti gormeye basladim 13 gundeyim hala incede olsa goruyorum :)cnm ovulasyonda coft cozgisi cikan senmiydin kimdi o yaadetine yakin yapmisti hamis olabilirsin demistim
cnm daha var koyulasmasina14 15 16 17 gunlerde gorursun normal sartlardaKuzum ben degilimdir cunku ovu testini ilk defa bu ay sizlerin sayesinde denedim ama sanirim yakaladimda bakalim kismet olcakmi biseyler :) ama ilk yaptigim gunden itibaren 7.gun cifti gormeye basladim 13 gundeyim hala incede olsa goruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?