- 22 Kasım 2015
- 1.308
- 1.161
- 133
- 36
Bende bugun yaptm negatif gören pıt diye goruyo kuzum iğnenin etkisiyle bile gormedm :)
Canim bi yerde okumuştum çatlatma iğnesini vurulduktan 2 ay sonra hamile kalmış birisi.acaba etkisi o kadar sürüyor mu ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugun yaptm negatif gören pıt diye goruyo kuzum iğnenin etkisiyle bile gormedm :)
Canim bi yerde okumuştum çatlatma iğnesini vurulduktan 2 ay sonra hamile kalmış birisi.acaba etkisi o kadar sürüyor mu ki
Canim etkisi o kadar sürmüyor o zaman nasip olmuş demek ki herseyin vakti var tabiCanim bi yerde okumuştum çatlatma iğnesini vurulduktan 2 ay sonra hamile kalmış birisi.acaba etkisi o kadar sürüyor mu ki
Canim etkisi o kadar sürmüyor o zaman nasip olmuş demek ki herseyin vakti var tabi
o nasil oluyo cnm ya oyle olurmuki bence alakasi yokOvulasyondan tam 6 gün sonra jolemsi bi akintim oldu. Sanırımdollenme oldu ama Tutunamadi
o nasil oluyo cnm ya oyle olurmuki bence alakasi yok
Kızlar ya bişey sorucam.benim bi arkadaşım düzensiz adet oluyordu hep doktora gidio du bişey soylemiolardi hiç. Bekar bu arada arkadaşım. 3 ay önce iyi bi doktora gitti pko muyMuş meğerse. Diana 35 verdi bide düzenli egzersiz yapman gerek demiş. Bi de erkekler de bulunan bi hormon onda yüksek çıkmış Tüylenmesi falan oluyordu ondanmış demek.3 ay kullandı ilacı bitince kontrole gitti.hormonlar düzelmis pko düzelMemiş. Bende ona soğan suyu iç dedim o çok fayda ediyormuş dedim başladı adeti bittikten bi buçuk hafta sonra yine adet olmuş. Ilk başta yoğun akıntı gelmiş peşinden de adet olmuş. Korkulacak bişey yoktur dimi kizlar??? Biraz uzun oldu kusura bakmayın da merak ettim
canım acaba döktümü belki temizlemiştir yinede çok artarsa dr bi görünsün ama kötü bişy değildir sanmıyorum..
2 gün sürmüş adeti canım yok artmamış da acaba iltihap falan vardı da ondan mi oldu anlamadık.
arkadaşlar 31 aralık perşembe yumurtam çatladı ve biz değerlendirdik. pazar günü ise kasık ağrısıyla birlikte karamel renkte bir akıntım oldu. pazartesi ise, sabah hapşırdığım anda, benden yarım çay bardağı kadar su boşaldı. ama idrar değildi, renksiz kokusuz temiz saf su... başına buna benzer şeyler gelen var mı acaba?
adet olucakmışım gibi karın ağrım varcanım hiç duymadım ama bi doktra görün istersen şimdi nasılsın ağrın varmı
ilk kez duydm cnm ama inş hamişsindiradet olucakmışım gibi karın ağrım var
ama adetime daha 10 gün var
amin canım inşallah hepimize nasip olsun tez zamandailk kez duydm cnm ama inş hamişsindir
olabilir kuzum çünki bu kürün zararı yok herkes yapıo
Canim 16 ocak benim bat@loyalty88 :Kırmızı kart
@happycouple : 5 Ocak
@imeraFera24 : 5 Ocak
seieda : 7 Ocak
@cicekkokusu : 7 Ocak
fTMNrsRKY :11 Ocak
Minesuu : 14 Ocak
S Sensevdamisin : 14 Ocak
K krkr : 20 Ocak
Desaa : 22 Ocak
@bluediamond04 : ?
Melissa81 : ?
@lolita555 : ?
@fyz40 : ?
cnm ovulasyonda coft cozgisi cikan senmiydin kimdi o ya adetine yakin yapmisti hamis olabilirsin demistimCanim 16 ocak benim bat