Kizlar bat bilmiyorum daha adet olmadim. Ama kan testi yaptirdim bugun negatif ikinci tüp denememdi kismet degilmis hayirlisini diliyorum rabbimden hepimize..
Canim sen tüp bebek 31 Aralik demiştin ne zaman oldu transferinKizlar bat bilmiyorum daha adet olmadim. Ama kan testi yaptirdim bugun negatif ikinci tüp denememdi kismet degilmis hayirlisini diliyorum rabbimden hepimize..
Canim daha herkes beklemedeKızlaaarrr gunaydınnnn napıodunuz hadi yokmu mutlu heycanlı haber veren yahu
Hadi canım o kadar zaman geçti mi ya hayırlısıli olsun inşallah hakkındaBende son 5 gun kaldı
Hadi canım o kadar zaman geçti mi ya hayırlısıli olsun inşallah hakkında
Bugün mu yaptın Hayırlısı olsun canım üzülme Rabbimin bildiği vardırBen kestim umidi dayanamdm baktm test yapıp silik bile yokhayırlısı bi an once olsamda onume baksam
Bugün mu yaptın Hayırlısı olsun canım üzülme Rabbimin bildiği vardır
bat 7 ocaksa nasil 5 gun kalmis oluyoe cnm. daha var gunune cikmaz simdiden sabirli ol ltfenAzonce yaptm cnm 7 ocak bat
Azonce yaptm cnm 7 ocak bat
bat 7 ocaksa nasil 5 gun kalmis oluyoe cnm. daha var gunune cikmaz simdiden sabirli ol ltfen
Benim de 7 ocak cnm :)) beraber bekliyoruz yani...
SeniN neden olmuyomus kiz. Benim de hic belirtim yok ki... gogus hassasiyeti var o da her ay oluyoİnş senn olur kuzmm
SeniN neden olmuyomus kiz. Benim de hic belirtim yok ki... gogus hassasiyeti var o da her ay oluyoBelirti olmak zorunda miyiz yaaa kafayi yiycez yoksa . Benim cevremde var hic belirti olmadan regl gunu gecince anlayan
Cnm ama cok erken yapmissin testi bence. Ben test yapmaya karsiyim zaten ya en guzeli regl gununu beklemek. :):) kıyamam cnm benm ama goğus hassasiyetm bile yok karın altımda sertlik ve kremsi akıntm var hasta olcak gibi ağrı var ara ara testtede hiçbişy çkmadı yok bence boşa umitlendirmim kendmi
Cnm ama cok erken yapmissin testi bence. Ben test yapmaya karsiyim zaten ya en guzeli regl gununu beklemek. :)
Transfer 19 aralikda oldu 31 aralik test gunumdu negatif oldu..Canim sen tüp bebek 31 Aralik demiştin ne zaman oldu transferin
Transfer 19 aralikda oldu 31 aralik test gunumdu negatif oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?