- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
canım biliyosun ben 23. ya da 24. gün yumurtladım öyle bişey:) aradaki dönem uzayınca beklemekten sıkılıyosun. şu an çok sıkıldım bat falan umrumda değil zaten hiç bir belirti de yok :)Ben daha yumurtlamadim bugün 22. GünümBurda geç yumurtlayan var mi.
Testin varmiydi yapmismiydin yumurtlama günündecanım biliyosun ben 23. ya da 24. gün yumurtladım öyle bişey:) aradaki dönem uzayınca beklemekten sıkılıyosun. şu an çok sıkıldım bat falan umrumda değil zaten hiç bir belirti de yok :)
20 ocak görünüyor canım benim takvimde regl günüm@loyalty88 :31 Aralik t.bebek
@happycouple : 5 Ocak
@imeraFera24 : 5 Ocak
seieda : 7 Ocak
cicekkokusu : 7 Ocak
fTMNrsRKY :11 Ocak
Minesuu : 14 Ocak
S Sensevdamisin : 14 Ocak
Desaa : 22 Ocak
@bluediamond04 : ?
Melissa81 : ?
@lolita555 : ?
@fyz40 : ?
K krkr : ?
Peki adetin duzensiz miydi . Benim duzenli ona güvenip haftaya sehirdiisna çıkcam ama yumurtayi kacirmayayimcanım biliyosun ben 23. ya da 24. gün yumurtladım öyle bişey:) aradaki dönem uzayınca beklemekten sıkılıyosun. şu an çok sıkıldım bat falan umrumda değil zaten hiç bir belirti de yok :)
Testin varmiydi yapmismiydin yumurtlama gününde birde Bu ay kaçıncı gününde adet olduncanım biliyosun ben 23. ya da 24. gün yumurtladım öyle bişey:) aradaki dönem uzayınca beklemekten sıkılıyosun. şu an çok sıkıldım bat falan umrumda değil zaten hiç bir belirti de yok :)
Evet cnm hatta fotografini buraya koymustum, 23.aksam cift cizgiyi yakalamistim.Testin varmiydi yapmismiydin yumurtlama gününde
Cnm benim soyle, 16 17 18 19 20. Gunler yumurtluyodum en gec 20.gunPeki adetin duzensiz miydi . Benim duzenli ona güvenip haftaya sehirdiisna çıkcam ama yumurtayi kacirmayayim
Anladım canımEvet cnm hatta fotografini buraya koymustum, 23.aksam cift cizgiyi yakalamistim.
En son 30Kasim-3aralik arasi regldim.
Simdi 7 ocak falan bat...
Ben hiç ovu testi yapmadım ondan hiç ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum ilk defa bu ay yaptım bunda da bir türlü yumurtlamadim Şansın böylesiCnm benim soyle, 16 17 18 19 20. Gunler yumurtluyodum en gec 20.gun
Ama bu ay 23.gun oldu
Dogru yaptigina eminmisin cnnm? 2 saat oncesinde sivi tuketmeden ve ayni saatlerdeBen hiç ovu testi yapmadım ondan hiç ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum ilk defa bu ay yaptım bunda da bir türlü yumurtlamadim Şansın böylesi
sana mutlu yillar cnmMutlu seneler kızlar :)
Canim her gün aynı saatlerde beş altı saatlik idrarla yapıyorum zaten digital olduğu için her zaman yapabilirsin yazıyorDogru yaptigina eminmisin cnnm? 2 saat oncesinde sivi tuketmeden ve ayni saatlerde
AnladiM cnm, o zaman yakindir:)Canim her gün aynı saatlerde beş altı saatlik idrarla yapıyorum zaten digital olduğu için her zaman yapabilirsin yazıyor
AnladiM cnm, o zaman yakindir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?