- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
- 73
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah canımTransfer 19 aralikda oldu 31 aralik test gunumdu negatif oldu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah canımTransfer 19 aralikda oldu 31 aralik test gunumdu negatif oldu..
cnm tam olarak sorununuz neydi ?Transfer 19 aralikda oldu 31 aralik test gunumdu negatif oldu..
Kizlar selam yeni yiliniz hayirli olsunnncnm tam olarak sorununuz neydi ?
kızlar ayın 3 ü beklenen bat ayın 30 unda kan tahlili yaptım sonuç 0.18 çıktı ama bugün yumurta akı gibi bir akıntım var. Bide karın şişliğim var.
yumurtlamanın 10. günü gittim ben doktora sadece kafamı karıştıran yumurtlamadaki gibi akıntının gelmesi acaba adete yakın yeniden yumrtlama mı olucak anlamdım valla.Kuzum benm batda 7 aynı belirti bendede var ben test yaptm negatif çıkt ben umtl değilm ama belk geç dollenmiştr sennki canm bekle az daha
yumurtlamanın 10. günü gittim ben doktora sadece kafamı karıştıran yumurtlamadaki gibi akıntının gelmesi acaba adete yakın yeniden yumrtlama mı olucak anlamdım valla.
Bence bu akıntı idrar yolu enfeksiyonundan oldu.Gebelik değil benim.adetimi bekliyrm gelsede doktora gitsem hormon testi yaptırmayaCanım açık olcak biraz ama yumurtlmada uzun salgı şeklinde akınt olur yapşkan gibi diğeri kremsi oluyo benm kremsi gerç bana adet onceside oluyo seçemiyorum hep belirtilerim kuruntu çıkıo inş senin ole değildir :)
Bence bu akıntı idrar yolu enfeksiyonundan oldu.Gebelik değil benim.adetimi bekliyrm gelsede doktora gitsem hormon testi yaptırmaya
evet cnm zaten oldum olasi sevmem kedileriKizlar selam yeni yiliniz hayirli olsunnn
Canim tozkoplasma olayini ilgili götüstüm bagısıklik kazanmak icin bisi yapamaz cocukluktan gelen bisi ama hamilelik oncesinden itibaren kedilerden uzak durman gerekiyormus kedi kumundan bile uzak dursun dedi
Hayırlı geceler canımIyi geceler tatlışlar :)
Nasil anladin cnmKızlar acaba yumurtlamadmmı diye ovu test yaptm yumurta çatlamş ama test yine negatif gelsin kırmızılar başlasın maraton
Nasil anladin cnm
Kızlar acaba yumurtlamadmmı diye ovu test yaptm yumurta çatlamş ama test yine negatif gelsin kırmızılar başlasın maraton
Gebelik Testi mi yaptin tatlim
Hmmm ovu testinde silik gorunce catlamistir mi dedin yani:) tmm cnm. Canini sikma daha batimiza 5 gun var hic belli olmaz ki...Ovu test yaptm askm
Hmmm ovu testinde silik gorunce catlamistir mi dedin yani:) tmm cnm. Canini sikma daha batimiza 5 gun var hic belli olmaz ki...
Benim de yok ama iste allahin gucune gitmesin diye oyle de diyemiyorm hic hissetmeyenler de oldugu icin belki biz de oyle diycez hiiiic belirtim olmadi diycez ne bilim....Evet cnm bildiğin profosyonellştik :) kalmad ümidim bnm