- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
HosgeldinSlm kızlar bende geldim aranıza :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HosgeldinSlm kızlar bende geldim aranıza :)
Super bi program bence kullaninTekrar indireyim deniyim bakıyım
Hosbuldum canımHosgeldin
Var mi sende birsey daha dogrusu evli misiniz ?Hosbuldum canım
Hoşgeldin canımHosbuldum canım
Evet evliyim canım bende bekliyorum bakalım bu ay ne olacakVar mi sende birsey daha dogrusu evli misiniz ?
Atesini olcmen icin derecen varmi canım ? Yaa kizlar kimsede yokmu okadar dedim atesinizi bir ölçün diyeKızlar benim Ateş'im çıktı ya yanaklarım yanıyor kulaklarım kıpkırmızı olmuş eşim elimi sürünce yanıyorsun üşüttün mü falan dedi
Yok ama Can'ım valla yanıyorum herhalde üşüttüm yani ondandır benimki diye düşünüyorumAtesini olcmen icin derecen varmi canım ? Yaa kizlar kimsede yokmu okadar dedim atesinizi bir ölçün diye
Ne kadar süredir evlisin ?Evet evliyim canım bende bekliyorum bakalım bu ay ne olacak
Yok maalesef 1.5 sene oldu evleneli 1,senedir istiyoruz bakalım hayırlisiSizin bebis var mı ?
Ne kadar süredir evlisin ?
Olmadı mı yoksa yeni mi düsünüyorsun2 sene olacak
Yok maalesef 1.5 sene oldu evleneli 1,senedir istiyoruz bakalım hayırlisi
Olur insallah eger bir sene korunmasız olmazsa gebelik doktora gidin esinle ihmal etmeyin6 ay olacak bizede
Olur insallah eger bir sene korunmasız olmazsa gebelik doktora gidin esinle ihmal etmeyin
Olur insallah eger bir sene korunmasız olmazsa gebelik doktora gidin esinle ihmal etmeyin
Aminaminnİnşallah Rabbim tez zamanda isteyen bütün kardeslerimize nasip etsin inşallah. Gitmiştik zaten dediğin gibi 1 sene dolsun dedi bakalım inşallah gerek kalmaz.
Gittik bir sene olunca hormon testi yapıldı benim sorun cıkmadı ama esimde ufak bir sorun cıktıSiz gittiniz mı doktora