- 30 Temmuz 2015
- 278
- 52
- 36
Ben bu konuyu doktoruma sormuştum yerleşme kanaması kişiden kişiye değişirmiş 2-3 gün sürebilirmiş bazılarında dahada uzun sürebilirmiş.Bende öyle duymustum bir acaba stresten mi diye düsünüyrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu konuyu doktoruma sormuştum yerleşme kanaması kişiden kişiye değişirmiş 2-3 gün sürebilirmiş bazılarında dahada uzun sürebilirmiş.Bende öyle duymustum bir acaba stresten mi diye düsünüyrm
Tamam canım sende aynı değil misin yarın seninde bat değil miAh canim yarin bi gecsin biz de seninle heycanlaniyoruz :)) yarin mutlaka durumlari soyle olur mu... insallah bunlae belirtilerdir cnm.
Benim 2 ay denedim cnm. Bu aydan umidim kalmadi. yarin bat.
Bgn sabah sanci vardi regl olcam gibiydi ama kahve bi akinti geldi ogleden sonra sanci bitti. Anlamadim degisik..
Yok cnm benim umidim kalmadi. Bu sabah cok sancim oldu bi de akinti gelince... regl oncesi seyler iste. Yarin da gelir regl:) napalim kismet ya..Tamam canım sende aynı değil misin yarın seninde bat değil mi
Zannetmiyorum canim. Allahtan umit kesilmez ama gecen cuma gunu cok sancim olmustu ates basmalari falan. O zaman akinti gibi kanama gibi olsaydi yerlesme derdim . Ama simdi regl oncesi reglcikler gibi geliyo :) ama uzulmemeye calisiyorm , diger aylarda demekki kismetim :)Belkide yerleşme lekesidir Canım ya b
Ama adet oldum isteBen bu konuyu doktoruma sormuştum yerleşme kanaması kişiden kişiye değişirmiş 2-3 gün sürebilirmiş bazılarında dahada uzun sürebilirmiş.
Hakkımızda hayırlısı artıkBen bu konuyu doktoruma sormuştum yerleşme kanaması kişiden kişiye değişirmiş 2-3 gün sürebilirmiş bazılarında dahada uzun sürebilirmiş.
Amin inşallahİnsallah rabbim isteyen herkese versin
HaklısınızArkadaşlar hepimiz bebek istiyorum Rabbim inşallah hepimize nasip eder , ama , biliyorsunuz bu dönem de hepimizin moralleri psikolojisi yüksek olmali o yuzden burda negatif konuşmayalim birbirimizde olan kotu durumlari anlatmayalim iyi durumlarimizi anlatalım ki birbirimize destek verirken moral de verelim eğer olmazsa bu Allah bizim hayrimizi istediği için olmuyordur hepimizin hakkında hayır olsun inşallah birbirimize dua edelim moral verelim . İnşallah beni yanlış alamazsıniz ben nacizane yazmak istedim inşallah anlatabilmisimdir
Ben ölçtüm 36.7 cikti ateşten mi anlicaz hamile olup olmadigimizi anlamadim.Atesini olcmen icin derecen varmi canım ? Yaa kizlar kimsede yokmu okadar dedim atesinizi bir ölçün diye
Bu ates konusunu bende anlamadımBen ölçtüm 36.7 cikti ateşten mi anlicaz hamile olup olmadigimizi anlamadim.
Evet canım. Ateşimiz 35 / 36 derece civarinda olurmus 37 ye yükseldiği zaman ya yumurtlama zamaninda olunuyor yada hamilelik zamaninda ben daha önce bircok topikte denk gelmistim ama denememistim zaten derecemde yoktu. memlekethasreticeken arkadasim dün dedi bana onunda düne kadar 37 ve uzeriymis bugünde onun hamile oldugunu öğrendik. Bende bugün derece alip ölçüm yaptim hep 37 ve uzeri cikti. Zaten adet günüm dündü daha hala gelen giden yok. Inşallah da gelmez. Yrn ilk idrarla test yapcamBen ölçtüm 36.7 cikti ateşten mi anlicaz hamile olup olmadigimizi anlamadim.
Hayırlısı olur insallahEvet canım. Ateşimiz 35 / 36 derece civarinda olurmus 37 ye yükseldiği zaman ya yumurtlama zamaninda olunuyor yada hamilelik zamaninda ben daha önce bircok topikte denk gelmistim ama denememistim zaten derecemde yoktu. memlekethasreticeken arkadasim dün dedi bana onunda düne kadar 37 ve uzeriymis bugünde onun hamile oldugunu öğrendik. Bende bugün derece alip ölçüm yaptim hep 37 ve uzeri cikti. Zaten adet günüm dündü daha hala gelen giden yok. Inşallah da gelmez. Yrn ilk idrarla test yapcam
hadi bakalim inaallah cnm hamilesimdir. mutlu haberi sabah bizimmle paylas. anamm ben de bi yarin olcum aleti alayim. ama sabah uyanunda olcmek gerekiondiye duymustjm ben. hayirlisiEvet canım. Ateşimiz 35 / 36 derece civarinda olurmus 37 ye yükseldiği zaman ya yumurtlama zamaninda olunuyor yada hamilelik zamaninda ben daha önce bircok topikte denk gelmistim ama denememistim zaten derecemde yoktu. memlekethasreticeken arkadasim dün dedi bana onunda düne kadar 37 ve uzeriymis bugünde onun hamile oldugunu öğrendik. Bende bugün derece alip ölçüm yaptim hep 37 ve uzeri cikti. Zaten adet günüm dündü daha hala gelen giden yok. Inşallah da gelmez. Yrn ilk idrarla test yapcam
Teşekkür ederim kızlar A Ask sana benzer Minesuu Insallah yarin guzel haber veririm sizehadi bakalim inaallah cnm hamilesimdir. mutlu haberi sabah bizimmle paylas. anamm ben de bi yarin olcum aleti alayim. ama sabah uyanunda olcmek gerekiondiye duymustjm ben. hayirlisi
İnsallah canim bekliyoruz iyi haberlerini
Sağol canım inşallah, az önce eşim hastayım galiba atesim çıktı dedi iyi bende derece almistim olceyim dedim 35.6 :))) hemen kendimi ölçtüm 37 ateş olmasi gereken den yüksek Bat günümde gecti hayırlısı bakalim.İnsallah canim bekliyoruz iyi haberlerini
Ayy hadi bakalimSağol canım inşallah, az önce eşim hastayım galiba atesim çıktı dedi iyi bende derece almistim olceyim dedim 35.6 :))) hemen kendimi ölçtüm 37 ateş olmasi gereken den yüksek Bat günümde gecti hayırlısı bakalim.