- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
yumurtlama akıntısı bir gün sürüo diye biliorum ama bişi diyemiycemBenim bir de adet olmadan iki hafta önce bir hafta süren kahverengi leke geldi onu anlamadım yumurtlama akintisi kac gün sürüyor acaba o mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtlama akıntısı bir gün sürüo diye biliorum ama bişi diyemiycemBenim bir de adet olmadan iki hafta önce bir hafta süren kahverengi leke geldi onu anlamadım yumurtlama akintisi kac gün sürüyor acaba o mu ?
cnm böle olmaz ki ya iki günde bir yada üç günde bir yapın kalitesini arttırmaz düşürebilirde okdr zamankizlar bisiy soracagim. simdi benim yumurtlamama 7 gun falan var adetimin 8 gunu hergun ovu testi yapiorm. sormak istedigim su. esime de dedim 10 gun ilkskiye girmeyecegiz. kaldi 7 gun ovu tedtinde cift cizgiyi yakaladigim gun iliskinolck. 10 gun de baya sperm birikir mi sizce. bi de bu sekilde denicm
aslm hg cnmmSelaaaammm :)
Bende öyle duymustum bir acaba stresten mi diye düsünüyrmyumurtlama akıntısı bir gün sürüo diye biliorum ama bişi diyemiycem
cnm adet kanaman nasıldı onu söle banaBende öyle duymustum bir acaba stresten mi diye düsünüyrm
Canim 5. Gunden sonra sperm kalitesi düşüyormus 5 gunden faxla ara vermeyinkizlar bisiy soracagim. simdi benim yumurtlamama 7 gun falan var adetimin 8 gunu hergun ovu testi yapiorm. sormak istedigim su. esime de dedim 10 gun ilkskiye girmeyecegiz. kaldi 7 gun ovu tedtinde cift cizgiyi yakaladigim gun iliskinolck. 10 gun de baya sperm birikir mi sizce. bi de bu sekilde denicm
Adet kanamam normal canım ne çok yogun ne çok az rengi de normalcnm adet kanaman nasıldı onu söle bana
Can'ım derece olsa ölçerdim ama maalesef adetim yarınKızlar adeti yakin olanlar atesinizi olcermisiniz kac cikacak. Cevaplari bekliyorum
Kızlar adeti yakin olanlar atesinizi olcermisiniz kac cikacak. Cevaplari bekliyorum [/QUOTE
Neden ki ?
hmm anldm cnnmAdet kanamam normal canım ne çok yogun ne çok az rengi de normal
Adet kanamam normal canım ne çok yogun ne çok az rengi de normal
Hosbulduuummm:)Hoşgeldin aramıza canım
hgldin cnm eşim nova marka test almış 3 adet araştırıorum şuan doğruluğunuHosbulduuummm:)
memlekethasreticeken canım sen geçen ayın kaçında adet olmuştun
araştır yinede sen cnmya iyiki sormusumm ozaman. 5 gun ara verelim ozaman. esimde varikosel var spermi 40 milyon sayisi arttar diye 10 gunluk biriksin diye demistim demek kalitesi dusuyor ;( kendimce yontem bulmustum akli sira
Adet tarihini neye göre hesapladın Can'ım kaç günde bir oluyorsun28 eylulde canim