- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 36
Canim sende durumlar nelerAdet tarihini neye göre hesapladın Can'ım kaç günde bir oluyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sende durumlar nelerAdet tarihini neye göre hesapladın Can'ım kaç günde bir oluyorsun
Hadi hayirlisi :) benim acik pembe kanamam iki gundur devam ediyo sildikce. Aksamustu yaptim ben test, ama negatif. Regl tarihim benim bikac aydir biraz duzensiz, oyuzden bikac gun icinde olmam lazim normalde. Eger reglim sökülmezse sabaha kadar, sabah da yapcam test yine negatif cikarsa ben bu aydan umudumu kesmek zorunda kalcam:) bu yasadigimin regl baslangici olduguna karar vericem.hgldin cnm eşim nova marka test almış 3 adet araştırıorum şuan doğruluğunu
Olmadım daha Can'ım sancı falan da kalmadı bende yarın büyük günCanim sende durumlar neler
Adet tarihini neye göre hesapladın Can'ım kaç günde bir oluyorsun
Bende onu kullanıyorum Can'ım evet çok doğru tahmin ediyor27 gunde bir ama gecen ay 3 gun erken oldum canim ilk defa 2 gun gecti takvimim diye bi program var googleplaydan indirin o sizin yerinize takip ediyo zaten hepte dogru cikiyo benim
Ben o programdan hic birsey anlamadımBende onu kullanıyorum Can'ım evet çok doğru tahmin ediyor
Bnmde az once sariyla karisik sulu bi kirmkzi kan gelmye basladi dunkininde acigiHadi hayirlisi :) benim acik pembe kanamam iki gundur devam ediyo sildikce. Aksamustu yaptim ben test, ama negatif. Regl tarihim benim bikac aydir biraz duzensiz, oyuzden bikac gun icinde olmam lazim normalde. Eger reglim sökülmezse sabaha kadar, sabah da yapcam test yine negatif cikarsa ben bu aydan umudumu kesmek zorunda kalcam:) bu yasadigimin regl baslangici olduguna karar vericem.
Canım iki tane var bende ilkinden bişi anlamamıştım ama adet takvimi isimli olan çok güzel önünde Çiçek resmi falan varBen o programdan hic birsey anlamadım
Bende onu indirdim ama birsey anlamadim iste :/Canım iki tane var bende ilkinden bişi anlamamıştım ama adet takvimi isimli olan çok güzel önünde Çiçek resmi falan var
Tekrar indireyim deniyim bakıyımBende onu indirdim ama birsey anlamadim iste :/
Canım iki tane var bende ilkinden bişi anlamamıştım ama adet takvimi isimli olan çok güzel önünde Çiçek resmi falan var[/QUO
Tekrar indirip deniyim bakiym
Üstünde yumurta olan günler yumurtlama günlerin falan oluyor Can'ımTekrar indireyim deniyim bakıyım
Üsütmüs olabilirsin canım ılık bir dus al adet olcaksındir ya daKızlar benim Ateş'im çıktı ya yanaklarım yanıyor kulaklarım kıpkırmızı olmuş eşim elimi sürünce yanıyorsun üşüttün mü falan dedi
İndireyim biÜstünde yumurta olan günler yumurtlama günlerin falan oluyor Can'ım
Çok teşekkrler =))bat beklenen adet tarihi hsg rahim filmi sat son adet tarihi cnm hg