- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
Ben nadasa yattım canım beklemedeyim suan ..... ha yunurtladim ha yumurtlayacagim derken yumurtayi saldim sonunda şimdi pismesini bekliyorumnörüyon kız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben nadasa yattım canım beklemedeyim suan ..... ha yunurtladim ha yumurtlayacagim derken yumurtayi saldim sonunda şimdi pismesini bekliyorumnörüyon kız :)
senin bu ay olck canm gor de gorr. gecende deidm sanaa icim de cok kuvvetli bi his varrrrBen nadasa yattım canım beklemedeyim suan ..... ha yunurtladim ha yumurtlayacagim derken yumurtayi saldim sonunda şimdi pismesini bekliyorum
Bana da oyle geliyo nedense altaylimm :)senin bu ay olck canm gor de gorr. gecende deidm sanaa icim de cok kuvvetli bi his varrrr
Sen de hepimize boncuk dagitiyon sekerim ama tutturdun bence yumurtlama araligini senden umudum buyuksenin bu ay olck canm gor de gorr. gecende deidm sanaa icim de cok kuvvetli bi his varrrr
Can'ım bende ilk iki hafta girememiştim bilirim o duyguları ama aştım şükür şimdi bi sorun yok :)kiz senin 3 ay olmusya sen cocuk dusunuon biz o aylarda iliskiye girmeye calisiyoduk Allahim kabusss gibiiii
jaha bnmki piştide düşecekmi bakalom düşmez inş...Ben nadasa yattım canım beklemedeyim suan ..... ha yunurtladim ha yumurtlayacagim derken yumurtayi saldim sonunda şimdi pismesini bekliyorum
kiz valla gecn aydan beri altaylimm diorm olck bu ay. tabi mueccim degilim de hisslerim o yonde. zaten kendime faydam yok benim sen yumurtladin mi giSen de hepimize boncuk dagitiyon sekerim ama tutturdun bence yumurtlama araligini senden umudum buyuk
Al iste hic olmadi buuuMissMervee ve cicekkokusu hanginiz yumurtlayamiodunux ikinizi karistiriom hep. merveydi gliba hatta kocisi pazar sehir disina mi ne gidiodu demi
Yumurtlama konusunu bilmiyom belirti hissetmedim bu ay testler de negatifti. Bi fikrim yok vallakiz valla gecn aydan beri altaylimm diorm olck bu ay. tabi mueccim degilim de hisslerim o yonde. zaten kendime faydam yok benim sen yumurtladin mi gi
anaaaaaa kizz o senmiydin niye aklimda mervis diye kalmisss ay yikildim gulmekten bunadim herhal ben iyiceee kiz ben de testlere gore yumurtlamadim takma kafani. yumurtlamisisndir bacimmm insallahhhhAl iste hic olmadi buuu
Ben yumurtlayamiom , 17.gun bgn hala bise yok :)) kocasi gitcek olan da benim.
Amaaaaaa gitme isini erteledi zor da olsa 1 hafta erteledi. Insallah olur bu ay..
Canimm benim insallah oyledir yaa.. mervisle bizim batlarimiz ayniydi gecen ay ondan karistirio olabilirsin.. hatta altaylim da ayniydi.. ama onlar yumurtladi brn yumurtlayamadimanaaaaaa kizz o senmiydin niye aklimda mervis diyae kalmisss ay yikildim gulmekten bunadim herhal ben iyiceee kiz ben de testlere gore yumurtlamadim takma kafani. yumurtlamisisndir bacimmm insallahhhh
ozaman bi kac gun daha bekle canim. olmassa onumuzdeki ay doktor kontrolunde yumurtlamani kontrol et en sagliklisi bu cunku testler insanda psikoloji birakmi sanki test yumurtluo. benim de cnm skkn bunduruma ama ben kendimden eminim civcivime kavusmak istiorm artikCanimm benim insallah oyledir yaa.. mervisle bizim batlarimiz ayniydi gecen ay ondan karistirio olabilirsin.. hatta altaylim da ayniydi.. ama onlar yumurtladi brn yumurtlayamadim
Saka bi yana ben de yumurtladigima inanmak istiyom ama inanamiyom , cunku onceki aylarda 32 34 gun suren dongulerim olmus benim : (
senin bu ay olck canm gor de gorr. gecende deidm sanaa icim de cok kuvvetli bi his varrrr
Bana da oyle geliyo nedense altaylimm :)
Oyle yapicam cnm.. bu ay regli gorunce (umarim bi mucize olur ve gormem) doktora kosucamozaman bi kac gun daha bekle canim. olmassa onumuzdeki ay doktor kontrolunde yumurtlamani kontrol et en sagliklisi bu cunku testler insanda psikoloji birakmi sanki test yumurtluo. benim de cnm skkn bunduruma ama ben kendimden eminim civcivime kavusmak istiorm artik
zaten bi Annesiym le ben varim 7 /24 burda cene calan kocalari ise gonderip