Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn cnm inşallah aralıkta eşimin doqum qünü benm adetimde biqün önce olcak inşallah olmamda hediyem bebişimiz olur kocamaInsallah olur cnm benim
yaaaa denizliiii eveeet biliyodummm biliyodummm :)) ya saka bi yana cok kalabalik burasi ve kaciriyorum cogu seyi bi liste mi yapsak yaaa hamis kalmaya calisanlar :)Allah senin iyiligini versin kizzz altaylim almanyadan ben denizlideen
kizz benim esimin de aralikta dogum gunuuu insallah guzel haberleri veririz birlikteeeAminn cnm inşallah aralıkta eşimin doqum qünü benm adetimde biqün önce olcak inşallah olmamda hediyem bebişimiz olur kocama
İllaki olcak düşüncesi vardı cnm kafada hiçte zorlanmadm annenin yannda olması şart vallaiyi cesaret varmis anam sen dee ben doktora da gidemiorm korkuyorm yaa puffff annem olsa yanimda keskeee memlekete gidince gitcm doktra anacigimi da alip
Amin cnm allah gonlune gore verir insallah.. benim de bu aralar yunurtlama gunum heralde takvime gore dundu ama test negatif cokti. Haftaya insllah basarili oluruz bu konuda. 3. Deneme olucak bu ay. Bu ay olmazsa aralikta olsun die cok istiyorm cunku eylulde dogar kizim olursa eylul koyarim adini. Manyakmiyim neyim demiiiAminn cnm inşallah aralıkta eşimin doqum qünü benm adetimde biqün önce olcak inşallah olmamda hediyem bebişimiz olur kocama
ben unutuyorm canm cok kisi var hep soruyorm bar ne zamandi diye kirk kezyaaaa denizliiii eveeet biliyodummm biliyodummm :)) ya saka bi yana cok kalabalik burasi ve kaciriyorum cogu seyi bi liste mi yapsak yaaa hamis kalmaya calisanlar :)
Aminn cnm inşallah bundan qüzel hediye olamaz ztnkizz benim esimin de aralikta dogum gunuuu insallah guzel haberleri veririz birlikteee
Cnm ya doktor bayan olursa cok rahat oluyo boyle dene bencdİllaki olcak düşüncesi vardı cnm kafada hiçte zorlanmadm annenin yannda olması şart valla
Ayy çok kötü oluyo insan bee benm kist patladıqında erkek bakmıştı çok utanmştmbayan doktorlari sevmiorm ben ya hic anlayisli olmuyolar. erkege gitmek istiorm ama esim izin verir mi bilemiorm anam elin adami da gorcek kabak gibi acioz de mi leee
Ben 1 kere erkege gittim 1 kere kadina , erkekte cok gerildim cok utandim , aslinda oyle olmamali ama elde degil, kadin doktorda cok rahattim hic gerilmedim kasilmadim hemen bitti muayene.bayan doktorlari sevmiorm ben ya hic anlayisli olmuyolar. erkege gitmek istiorm ama esim izin verir mi bilemiorm anam elin adami da gorcek kabak gibi acioz de mi leee
kendine dikkat et cnmBenm şarj bitti kızçeler öpüyorm sizi yarn qörüşmek üzere
Ben oldum buqün bi dahaki ayın 8 ya da 9 u olmam qereken tarih hadi kaçtım ben bi bırakmıyonz beni yaa telefon kapanmadan kavuşturim şunu şarj aletine hadi öpüldünüz çavvvvKizlar hadi o zaman herkes bi bat yazsin liste yapalim yaaa. Benim bat tahmini 29 kasim :)
Kiz dur daha erkenEvet Can'ım ama belirti yok ya sanki bu ay da olmayacak
nörüyon kız :)Kiz dur daha erken