Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle düşünme cnm bak ben olcam diye diye oldum olmassn inşallah test yaptnmı buqn? İyiyim canm sabah qene vardı sancım bişeyler içtim ilaç içtim yattm benm sancılarm kan damlası bile olsa oluyo ne zaman bitiyo o zmn sancıda bitiyo o yüzden mecbur herqün içiyorm adetliykenyaa ben kendimi cok kotu hissediyorum ;( ha oldum ha olcmm adetttt sancilarimmm cokkkk adetin 1. gunu gibiii off ;( tunaydin cnm Annesiym nasilsinnasil oldun
kaçın cı gündü kuzum ... yerleşme kanaması da adet gibi sancı yapabiliomuşyaa ben kendimi cok kotu hissediyorum ;( ha oldum ha olcmm adetttt sancilarimmm cokkkk adetin 1. gunu gibiii off ;( tunaydin cnm Annesiym nasilsinnasil oldun
son 4 gun ya da 5 ;( hic sanmiorm kirmizi karti gorcm bennnkaçın cı gündü kuzum ... yerleşme kanaması da adet gibi sancı yapabiliomuş
Olmıycaksın inanıyorum ben sana :)defalarca o silik çizgi çıkmaz bir iki neyse ama bu kdr çokta bence yanlışlık değildir bu arada bata daha çook var 28 kasim bendeki his belirtim falan yok yani cnm beklentim cok sadece bu ay iyi değerlendirdim inş hayal kırıklığı olmaz :)yaa ben kendimi cok kotu hissediyorum ;( ha oldum ha olcmm adetttt sancilarimmm cokkkk adetin 1. gunu gibiii off ;( tunaydin cnm Annesiym nasilsinnasil oldun
başaka markayla yapsana bideAnnesiym test yaptimm kuzum ama bozuk cikio yariya kadar kuruyor ben de bakiorm t nin atinda bitmis kuruma kirmizi kalmis orasi. bakin cektim o gordugunuz t nin cozgisi degil bisiyler olmus kuruyo manyak midir nedir asabiyetim bozuldu sabah sabah
hmm inş. görmezsinson 4 gun ya da 5 ;( hic sanmiorm kirmizi karti gorcm bennn
Canm eczane ayaqımn dibinde demedinmi hadi qit iki test al qel birini buqün yap ama biraz tut birinide yarn ilk idrarla yap hadi kırma beniAnnesiym test yaptimm kuzum ama bozuk cikio yariya kadar kuruyor ben de bakiorm t nin atinda bitmis kuruma kirmizi kalmis orasi. bakin cektim o gordugunuz t nin cozgisi degil bisiyler olmus kuruyo manyak midir nedir asabiyetim bozuldu sabah sabah
Hadi cnnmmmm ciddi misinn? Emin misin adet olduqunaKIZLARRRRRRR ADET OLDUMMMM BENNNNN daha 5 gun varkennn erken yumurtlamistim bakin iste erkrn adet oldum hayatimda ilk defaaaaa uhuu uhu uhu uhuuu 27. gunumde adet oldumm
ewt 14 yillik adet hayatim boyunca ilk defa boyle 27. gun oluyorum yaa. erken yunurtladim ondan boyle oldu yaaaa offf soklardayimmm cnmm soklardaaa :*Hadi cnnmmmm ciddi misinn? Emin misin adet olduquna
Tühhh yaaa üzüldüm o kadar silik çizqi neyin nesiydi anlamadm ben bi daha alma cnm öyle dandik şeylerden ben 24 25 qünde bi oluyorm cnm bende hiç 26. Gün olduqumu qörmedim mesela hep 25 te olurum bu ay 24 qün sonra oldm bi dahaki ay da ya 8 ya 9 unda olcam birlikte bekleriz artk bi dahaki adeti üzülme bi dahaki ay a inşallahhhewt 14 yillik adet hayatim boyunca ilk defa boyle 27. gun oluyorum yaa. erken yunurtladim ondan boyle oldu yaaaa offf soklardayimmm cnmm soklardaaa :*
Ya o adet değildir bence bu testler de salak değil ya hepsi mi bozuk olamazsa bence dışarıdan bi test alıp tekrar dene adet derken nasıl geldi miktar ve renk soylermisin canim :)ewt 14 yillik adet hayatim boyunca ilk defa boyle 27. gun oluyorum yaa. erken yunurtladim ondan boyle oldu yaaaa offf soklardayimmm cnmm soklardaaa :*
canim koyu pembe geliyo ama sokulecek gibi agrim da yok goguslerimde agrimiyo tam test yapmak icin wc ye gitmistim bi de ne goreyim kirmizilarrrYa o adet değildir bence bu testler de salak değil ya hepsi mi bozuk olamazsa bence dışarıdan bi test alıp tekrar dene adet derken nasıl geldi miktar ve renk soylermisin canim :)
kan verdin mi cnmm Allahbkucagina saglikla almayi nasip etsinSen bilirsin adet başlangıcını gerçi canim ne diyim koyu başladıysa o muhtemelen adet o zaman. Neyse sıkma canını bekle bakalım adet te olduysa eğer bir daha ki aya umutla yeniden tazelik baslarsin. Ve kızlar size bir tüyo vereceğim Adetten sonraki günleri iyi takip edin yumurtlamanizi cinsel ilişkiyi en çok istediğiniz yani isteğiniz tavan yaptığında yakalayabilirsiniz. Ve o ay uhtemelen gebelik gerçekleşiyor. Çünkü ben bu ay 3 gun üstüste deli gibi isteyerek ilişkiye girdim içimden bir his olacağını söylüyordu ve rabbimiz izniyle oldu. Bunu mutlaka değerlendirin. Benimki adetin 16-17-18 . Günlerinde oldu.. Hayirlisi olsun hepiniz icin
canın sağolsun..gelecek ay denersin şansınıewt 14 yillik adet hayatim boyunca ilk defa boyle 27. gun oluyorum yaa. erken yunurtladim ondan boyle oldu yaaaa offf soklardayimmm cnmm soklardaaa :*