- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 30
Daha yeniymş qerçi benimkide çok oldu sayılmaz iki qün sonra 7. Ayımıza qircez korunmayalıda 4 ay oldu bi dahaki ay a inşallaaahhh :) yaşın kaçtı cnm3 aylık evliyim Can'ım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha yeniymş qerçi benimkide çok oldu sayılmaz iki qün sonra 7. Ayımıza qircez korunmayalıda 4 ay oldu bi dahaki ay a inşallaaahhh :) yaşın kaçtı cnm3 aylık evliyim Can'ım
kiz senin 3 ay olmusya sen cocuk dusunuon biz o aylarda iliskiye girmeye calisiyoduk Allahim kabusss gibiiii3 aylık evliyim Can'ım
vajinusmusmuydun cnm bende ilk ay öleydim ama bnmki başlangıçmış çabuk kurtulmuştım eşimin sayesindekiz senin 3 ay olmusya sen cocuk dusunuon biz o aylarda iliskiye girmeye calisiyoduk Allahim kabusss gibiiii
kiz senin 3 ay olmusya sen cocuk dusunuon biz o aylarda iliskiye girmeye calisiyoduk Allahim kabusss gibiiii
Kizlar sizin ne kadar oldu merak ettim :)vajinusmusmuydun cnm bende ilk ay öleydim ama bnmki başlangıçmış çabuk kurtulmuştım eşimin sayesinde
Sen ne kadardır evliydn cnm? Kız niye o kadar kaçtın korkmasan kendini kasmasan böyle olmazdı ztn bi kere kaçarsan devamı qeliyo ve erkektede heves kalmıyo ilk qünkü qibi o yüzdn kaçmican ben ilk qeldiqim qün adetmn son qünüydü sabahına yıkandm oldu hemen akşamı bile beklemedimkiz senin 3 ay olmusya sen cocuk dusunuon biz o aylarda iliskiye girmeye calisiyoduk Allahim kabusss gibiiii
O ne cnmvajinusmusmuydun cnm bende ilk ay öleydim ama bnmki başlangıçmış çabuk kurtulmuştım eşimin sayesinde
Cnm senin cocuk varmiydi ben forumdaki kizlari ogrenmeye calisiyorum da :)Daha yeniymş qerçi benimkide çok oldu sayılmaz iki qün sonra 7. Ayımıza qircez korunmayalıda 4 ay oldu bi dahaki ay a inşallaaahhh :) yaşın kaçtı cnm
8aydır evliyim 6buçuk aydır bebek istiyoruz.. geçen ay kşmyasal gebelik geçirdim böle işteKizlar sizin ne kadar oldu merak ettim :)
Bende şuan öyle yapıyorm cnm yok cnm ilk olcak inşallah ben daha 7 aydır evliyim ztn :)Cnm senin cocuk varmiydi ben forumdaki kizlari ogrenmeye calisiyorum da :)
vajinaya bişi girdiğinde istemsiz kasılma canınızın çok yanması falan psikolojik bir olayO ne cnm
iyi cesaret varmis anam sen dee ben doktora da gidemiorm korkuyorm yaa puffff annem olsa yanimda keskeee memlekete gidince gitcm doktra anacigimi da alipSen ne kadardır evliydn cnm? Kız niye o kadar kaçtın korkmasan kendini kasmasan böyle olmazdı ztn bi kere kaçarsan devamı qeliyo ve erkektede heves kalmıyo ilk qünkü qibi o yüzdn kaçmican ben ilk qeldiqim qün adetmn son qünüydü sabahına yıkandm oldu hemen akşamı bile beklemedim
hımm zormuş evet allah bşdaha yaşatmasınvajinusmus degildim de yerini bulamadim.bide benim zar baya kalinmis masallah. aglayip duruyordum. balayimiz rezil oldu odadan cikmadik cok kotuydu ;( zaten benim duzene gireli 3 ay falan oluyo zor zamanlardi halada zorlaniorm bazen. o korku kaldi ben de. esim anlayisliydi ama sabri kalmamisti artik kavga ediyorduk hep hic olmayacak sanarken bi anda oluverdi cok sukur
Insallah olur cnm benimBende şuan öyle yapıyorm cnm yok cnm ilk olcak inşallah ben daha 7 aydır evliyim ztn :)
Anladm cnmvajinaya bişi girdiğinde istemsiz kasılma canınızın çok yanması falan psikolojik bir olay