- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 30
Alla alla şikayet etsek nasl etceztelefonum kafayi yedinben tikladim guvenlik tedbiri alin diye telefonun kendini korumaya aldi. virus atti cnm bize kisisel bilgilerimizi ele gecirmek icin. kesin erkektir bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alla alla şikayet etsek nasl etceztelefonum kafayi yedinben tikladim guvenlik tedbiri alin diye telefonun kendini korumaya aldi. virus atti cnm bize kisisel bilgilerimizi ele gecirmek icin. kesin erkektir bu
kalk bak kizzz kocana soyle aynani getirsin ben ole yapiorm hic halim yok aynami bi getir diorm hemen getirioGeçen ay benim qözbebeklrrm çok büyüktü hiç öyle büyük olmazdı dedm hamileym heralde adet olunca bi daha takip etmedm şuan ne durumda bilmiyorm çok yorqunm kalkıp bakcak halim yok valla
Bide qetirirki omuzlarımı karnımı ovalıyo aqrıyo diye o kadar başka bişe yaptıqı yok hayırsız anam bu kocalarkalk bak kizzz kocana soyle aynani getirsin ben ole yapiorm hic halim yok aynami bi getir diorm hemen getirio
oda bisiyyy cnmmm yapsin tabiiiBide qetirirki omuzlarımı karnımı ovalıyo aqrıyo diye o kadar başka bişe yaptıqı yok hayırsız anam bu kocalar
Yani cnm yapsn ölcem yoksa qörüyo halimi çok fenayım ya iki qündür bittim qörsen halimi heryerm aqrıyo suan bide ayıptır söylemesi tuvaletede qiremedm karnım şişş davul qibi yabancılar qörmese konşmaları qöbeqimi çekip atcam valla bakın diye hamilemisin dersinzoda bisiyyy cnmmm yapsin tabiii
ayy cnmm yaa sen benim nesemsin vallaaaa Sen beni gulduruon Allahta seni guldursun emi ( hamile oldugunu ogren)Yani cnm yapsn ölcem yoksa qörüyo halimi çok fenayım ya iki qündür bittim qörsen halimi heryerm aqrıyo suan bide ayıptır söylemesi tuvaletede qiremedm karnım şişş davul qibi yabancılar qörmese konşmaları qöbeqimi çekip atcam valla bakın diye hamilemisin dersinz
canm testi yap bence zaten baya gecmis varsa cikar zaten haber et ay heycanlandim giiiKızlar 34.gunum bugün yaa.telefona yukledigim takvim ortalama degerleri alimca32gunde adet gosteriyo ama hala olmadı ya 34tende yzun surermi bu arkadas benim saat fibi hep 30du son aylarda şaştı bende sastim yanee...bide iki saattir fln bisi icmedim test yapsammi biraz daha bekleyip
canm burda hanis olanlara ulasilamiyor. hamis olan bi daha gelmio cunku. iste boyle yardim istedigimz zamanda da hamisler olmuyo benim de cnm sklyo buna napalim yapck bisiybyok.Hamis kizlar ateşini z kaç derece acabaa
Ay canım ben de merak ediyorum ama kocişş evde tok şimdi yaparsam oturur ağlarım kesin ondan yapmak istemiyorum. O varken en aIndan beni avutuyocanm testi yap bence zaten baya gecmis varsa cikar zaten haber et ay heycanlandim giii
Hamisler kacmisler kaçmış tatlim ee forumlar drgisiyo cnm hamis forumlarina gidiyolarr dircanm burda hanis olanlara ulasilamiyor. hamis olan bi daha gelmio cunku. iste boyle yardim istedigimz zamanda da hamisler olmuyo benim de cnm sklyo buna napalim yapck bisiybyok.
BEnce de test yap canim varsa kesin cikar artik umarım hamiş haberini alirizKızlar 34.gunum bugün yaa.telefona yukledigim takvim ortalama degerleri alimca32gunde adet gosteriyo ama hala olmadı ya 34tende yzun surermi bu arkadas benim saat fibi hep 30du son aylarda şaştı bende sastim yanee...bide iki saattir fln bisi icmedim test yapsammi biraz daha bekleyip
Cnm bi test yapsana..Kızlar 34.gunum bugün yaa.telefona yukledigim takvim ortalama degerleri alimca32gunde adet gosteriyo ama hala olmadı ya 34tende yzun surermi bu arkadas benim saat fibi hep 30du son aylarda şaştı bende sastim yanee...bide iki saattir fln bisi icmedim test yapsammi biraz daha bekleyip