- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
Benim bat bugunde canim kirpiklerimde rimel var anlayamam :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bat bugunde canim kirpiklerimde rimel var anlayamam :))
canım benim ilk hamilelik testim yarım saat sonra belli olmuştu ama o zaman batı 1 hafta geçmiştim , aynen hamilelik belirtisi tıpkı adet belirtisi gibi tek farkı benim için aşırı uyuyorum , akşam 7,30 da felan bir uyuyorum bazen sabaha kadar , dayanayım diyorum yatmayayım hık saat akşam 9:30 da uyuyorumcanm 29 ekim 11. gunumdu satin baslangicindan itibaren. ogun yumurtaliklarim cok agriyodu oyle boyle degil ogun olmadi. ertesi. 30 ve 31 ekim iliski oldu. 14. gun oldu iliski geceli. dun ve bugun cikmaya basladi cizgiler ama ben inanmiorm yanlis bu testler hemen cikmadi zaten yarim saat icin de belirio.
Gece makyajını cikarinca bak canım sende.... bu arada şaka bir yana inşallah hamilesindir.Benim bat bugunde canim kirpiklerimde rimel var anlayamam :))
ben zaten hep uyuyorum zaten uyku delisiyim resmen. bi de cnm bisiy rica etcm senden atesini olcer misin merk ettimcanım benim ilk hamilelik testim yarım saat sonra belli olmuştu ama o zaman batı 1 hafta geçmiştim , aynen hamilelik belirtisi tıpkı adet belirtisi gibi tek farkı benim için aşırı uyuyorum , akşam 7,30 da felan bir uyuyorum bazen sabaha kadar , dayanayım diyorum yatmayayım hık saat akşam 9:30 da uyuyorum
insalha hamilesindir cnmKızlar benim adetim gec gelirdi ama hic erken gelmezdi.bat 3 ve pembe kan geldi. test yaptım negatif cıktı.ins yerlesme kanamasıdır
Canım sabah idrarimi net verir ben bekleyeyim olmazsa gece yaparim demistim sabah mi yapayım[/QUOTE]QUOTE="Annesiym, post: 43535832, member: 709889"]Canm sende yarın ilk idrarınla yap testi bize resim at
Bilmiyorumki bende şuan rimel var bide öyle oluyomş demi :) nasl anlicazkiBat ı yakın olanlar bir bakın bakayım kirpikleriniz karismismi :)))))
Amann ben beter haldeym ölüyorm valla bittim öldüm heryerim aqrıdıqı için hiçbişe hissetmiyorm şuan sen yarn ilk idrarınla yap bakalım öyle düşünme iyi düşün iyi olsun İnşallahilk drarimla yapmadim canim ogleden sonra yaptim ama yok cizgi ya testin kendin cizgisi o.zten 6 tane testim kaldin yaaa hepsini kullanmisim masallah banaa hergun bitane yapicm artik of sen ne hallerdesin var mi gelisme
sen ne yapmaya calisiyosun attigin link vuris hep amacin ne senin. kizlar bunun artigi linki tiklamayin sakinbence buraya bakında karar verin
http://link.tl/qFZF
cnm sen daha test yapmadin mi kiZzBilmiyorumki bende şuan rimel var bide öyle oluyomş demi :) nasl anlicazki
Yok cnm negatif..insallah canim denk gelmistir her iste vardir bi hayir. sizde durumlar nasl yumurtlamadin mi daha :)
Gözler buğulu baygın sa göz bebekleri büyümüş se kirpikler karismis sa bunlar ilk belirtiler mis. Hani biri bakarda birine direk derya sen hamilesin diye iste bu belirtilerden anlar larmisBilmiyorumki bende şuan rimel var bide öyle oluyomş demi :) nasl anlicazki
İnşaallah canım 10 ay oldu artık hayali bile cok güzel.insalha hamilesindir cnm
O ne cnm?? Niye tıklamayn dedn korktm tıklamadmsen ne yapmaya calisiyosun attigin link vuris hep amacin ne senin. kizlar bunun artigi linki tiklamayin sakin
Cnm buqün evim misafir doluyduu test alamadmki bi alaydn hayırlısıylacnm sen daha test yapmadin mi kiZz
telefonum kafayi yedinben tikladim guvenlik tedbiri alin diye telefonun kendini korumaya aldi. virus atti cnm bize kisisel bilgilerimizi ele gecirmek icin. kesin erkektir buO ne cnm?? Niye tıklamayn dedn korktm tıklamadm
Geçen ay benim qözbebeklrrm çok büyüktü hiç öyle büyük olmazdı dedm hamileym heralde adet olunca bi daha takip etmedm şuan ne durumda bilmiyorm çok yorqunm kalkıp bakcak halim yok vallaGözler buğulu baygın sa göz bebekleri büyümüş se kirpikler karismis sa bunlar ilk belirtiler mis. Hani biri bakarda birine direk derya sen hamilesin diye iste bu belirtilerden anlar larmis