- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın cnım allah kucagına almayı naspi etsin inşallah bebişini.nasıl anladın bi anlat hele :)hamileyim arkadaşlar darısı hayırlısı ile herkesin başına
canm hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin. bat kac gun gectihamileyim arkadaşlar darısı hayırlısı ile herkesin başına
Hayırlı olsun arkadaşım darısı bize inşhamileyim arkadaşlar darısı hayırlısı ile herkesin başına
Oğlumda adetime 1 hafta kala yaptığım test aynı boyleydi gebesin bence arkadaşım o çizgi öyle kolay kolayına çıkmıyor minik var bencebunu da flasla cektim bi bakin kizlar
insallah vardir canm. benimkide erketir insallah. gerci çin takvimine gore kasim ve aralik erkek benim hayirlisi olsunda kizda olsun raziyim hepsine sagliklinolsundaaa. amaaa adet sancilarim varr gelck galibaa adetimmmOğlumda adetime 1 hafta kala yaptığım test aynı boyleydi gebesin bence arkadaşım o çizgi öyle kolay kolayına çıkmıyor minik var bence
Çok teşekkürler bende inanamıyorum ama hamileyim , martta kist teşhisi koyulmuştu nisan mayıs haziran bunu düzeltmeye çalışmakla geçti iki ay haziran ve temmuzda doğum kontrol hapı kullandım kisten kurtuldum, ağustosta gonal f ardından overtile çatlatma iğnesi iki tane oldum hamile kalamadım hormonlarım yükselişe geçti fsh ım 19 du, doktorum eylülde dinlen dedi , bende boş durmadım 1 ay testere dişli aslan pençesi kürü , 1 hafta ara ardından 15 gün soğan kürü yaptım yine hamile değildim ama fsh ım 8 e düşmüştü hormonlarım düzelmişti ümidimi yitirmeden 19 ekimdeki son adetimin ikinci gününden itibaren baltarçın çörekotu kürünü 10 gün yaptım ovulasyon testi ile yumurta gününü takip ettim doktorum femara adlı ilacı 5 gün kullandırdı ve sonuç hamileyim selamlar sevgilergözün aydın cnım allah kucagına almayı naspi etsin inşallah bebişini.nasıl anladın bi anlat hele :)
batım yarın önce 21. günümde progesteron testim 20 çıktı , doktorum bekle dedi , iki gündür idrar testinde çıkıyor, ilk hamileliğimde de böyleydicanm hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin. bat kac gun gecti
hadi gözün aydın cnm ikinci hemde allah bağışlasın :)Çok teşekkürler bende inanamıyorum ama hamileyim , martta kist teşhisi koyulmuştu nisan mayıs haziran bunu düzeltmeye çalışmakla geçti iki ay haziran ve temmuzda doğum kontrol hapı kullandım kisten kurtuldum, ağustosta gonal f ardından overtile çatlatma iğnesi iki tane oldum hamile kalamadım hormonlarım yükselişe geçti fsh ım 19 du, doktorum eylülde dinlen dedi , bende boş durmadım 1 ay testere dişli aslan pençesi kürü , 1 hafta ara ardından 15 gün soğan kürü yaptım yine hamile değildim ama fsh ım 8 e düşmüştü hormonlarım düzelmişti ümidimi yitirmeden 19 ekimdeki son adetimin ikinci gününden itibaren baltarçın çörekotu kürünü 10 gün yaptım ovulasyon testi ile yumurta gününü takip ettim doktorum femara adlı ilacı 5 gün kullandırdı ve sonuç hamileyim selamlar sevgiler
kan testi yaptirmadin mi cnmbatım yarın önce 21. günümde progesteron testim 20 çıktı , doktorum bekle dedi , iki gündür idrar testinde çıkıyor, ilk hamileliğimde de böyleydi
teşekkürler canım benim kan pıhtılaşma sorunum var ilkini kaybettim rabbim inşallah bunu bağışlar, yaşımdan dolayı (37) doktorlar aşılama yada tüp bebek diyordu çok şükür gerek kalmadı , Allah aratmasın canım zor , hayırlısı ile versinhadi gözün aydın cnm ikinci hemde allah bağışlasın :)
yok ama idrarda hep çıkıyor pazartesiye bakarım artık , progesteron testi yaptırmıştım,kan testi yaptirmadin mi cnm
allah sana bağışlasın inşallah canım allah herkesin kucagını doldursun bebek özlemi bir başkateşekkürler canım benim kan pıhtılaşma sorunum var ilkini kaybettim rabbim inşallah bunu bağışlar, yaşımdan dolayı (37) doktorlar aşılama yada tüp bebek diyordu çok şükür gerek kalmadı , Allah aratmasın canım zor , hayırlısı ile versin
canım sende doktora gisen diyeceksin benceee :)ayyyy bizde dicez mi hamileyimmm diyeeee la la la la la la laaaaaa
Dünkü teste gore 24 ile 36 icinde yumurtlama olacakti inşallah olmustur canımatesimde acayip yuksek hic boyle yuksek olmazdim. keske olsa canim umut iste. bakalim ne olck bat gunu bi gelsinde. sende durumlar nasil yumurtladin kurtuldun demi
hamilesin canım hayırlı olsunbunu da flasla cektim bi bakin kizlar
bence adeti bekle bakalım batına var daha ama bhcg testinde ikinci çizgi var hadi hayırlısıkeske mucize olsa ama hic umudum yok. senin bat kacri canm benim 20 kasim. her ay bir gun ileri atmaya basladi benim korunmayi biraktigimzdan beri sat 19 ekimki. bu ay 20 kasim. belkide 19 umda olurum belli olmaz
Canım simdi iliskinin üzerinden kac gun gecti ve silik cizgiyi görmeye basladin ?ayyyy bizde dicez mi hamileyimmm diyeeee la la la la la la laaaaaa