- 7 Kasım 2018
- 1.335
- 2.487
- 48
- Konu Sahibi cheesecake-im
-
Hosgeldin canim seni de ekledim listeye :)Merhaba bende araniza katilmak istiyorum 1.55 boyum 70.200 gramim bugun tartildm insallah verebilirim
Hosgeldin canim aliriz tabikiBeni de alın
Hosgeldin canim aliriz tabikibaslangic kilonu yaz seni de listeye ekliyim
Tamam canim persembe tarti günümüzBaşlangıç kilom 87canım
Evet canim 1 ay once kurtaj oldum ikinci gebelik planlayana kadar vermek istiyorumHoşgeldin canım. Boy ve kilolarımız aynı. Sende mi bebiş istiyorsun
HosbuldukHosgeldin canim seni de ekledim listeye :)
Canım sen neden kürtaj oldun? Benim de bir ay oldu kürtaj olalıEvet canim 1 ay once kurtaj oldum ikinci gebelik planlayana kadar vermek istiyorum
Tamam canım benim. Ben de 1 Aralık'ta Leslie yapmaya başladım, biraz sıkılaşma oldu ama bir de boğazımı tutabilsem çok iyi olacak :)Tamam canim persembe tarti günümüz
Gelisiminde sorun vardi kalp atisi var dedi sonra durmus dedi o yuzdn oldumCanım sen neden kürtaj oldun? Benim de bir ay oldu kürtaj olalı
Çok geçmiş olsun, kaç haftalıktı pekiGelisiminde sorun vardi kalp atisi var dedi sonra durmus dedi o yuzdn oldum
Cuma günün mü tatil sadece kuzum. Tadını çıkar vallaCok sukur canim disarda oldugumdan giremiyorum bugun benim de tatil :))
Hoşgeldin canımBeni de alın
Rabbım hayırlısı ile bu sefer versin kucağına. İyi yaptın kilo vermek hem sana psikolojik olarakta iyi gelecek toparlanırsın hem o arada.Evet canim 1 ay once kurtaj oldum ikinci gebelik planlayana kadar vermek istiyorum
Geçmiş olsun sana da canım. Rabbım tekrardan nasip etsin inşallahCanım sen neden kürtaj oldun? Benim de bir ay oldu kürtaj olalı
Aynen insallah canim rabbim nasip ederse olur insallah yeniden saglikla gelsinRabbım hayırlısı ile bu sefer versin kucağına. İyi yaptın kilo vermek hem sana psikolojik olarakta iyi gelecek toparlanırsın hem o arada.
Hoşgeldin canım
Geçmiş olsun sana da canım. Rabbım tekrardan nasip etsin inşallah
Yok tatlim 5 kilo verdigim icin kardeslerimle disari ciktik sinema gezi alisveris yemek... o yuzden dedim yani diyete tatilCuma günün mü tatil sadece kuzum. Tadını çıkar valla
Kizlar nasilsiniz? Bugun benim tatil günümdü ödül günüm butun gun boyunca burger kingten 2 hamburger menü yedim bugun toplam 16000 adim attim siz ne aktiviteler yaptiniz neler yediniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?