- 7 Kasım 2018
- 1.335
- 2.487
- 48
- Konu Sahibi cheesecake-im
-
Leslie iyi ya ben de seviyorum aksamlari disarda yuruyus yapiyorum hergun ama simdi havalar soğudu ben de leslieciğime talimmmBen 15 dakikalık Leslie mi yaptım1 Aralık tan beri yapıyorum
Afiyet olsun o zaman canım. Bazen ödül çok iyi motive ediyorYok tatlim 5 kilo verdigim icin kardeslerimle disari ciktik sinema gezi alisveris yemek... o yuzden dedim yani diyete tatil
Ooo süpermiş bayagi kalori harcamissir bisikletle. Evet canim iyi motive oldum gerçekten. Simdi ayni gaz devamAfiyet olsun o zaman canım. Bazen ödül çok iyi motive ediyorbende bugün bisiklet sürdüm 40 dk ve bol koşturmaca.
Merhaba canım ben de senin gibiyim kilo vermekte cok zorlaniyorum simdi yuruyusle kilo o kadar degismese de olculerim cok degistiSelam canımmmmlar ben maalesef kilo veremiyorum ya. 2 sene önce istediğim kilodaydm ama ben de bölgesel kilo daha çok genetik mi acabamesela belim inceyken basenlerim fazla Göğüslerimi söylemiyorum bile. Ve o kadar çok yemememe rağmen gitmiyor
Leslie iyi ya ben de seviyorum aksamlari disarda yuruyus yapiyorum hergun ama simdi havalar soğudu ben de leslieciğime talimmm
Eskiden tek başıma çok sık yürüyüş yapan biriydim ama evlendikten sonra değişti artık pek yapmıyorum ama yeniden başlicamMerhaba canım ben de senin gibiyim kilo vermekte cok zorlaniyorum simdi yuruyusle kilo o kadar degismese de olculerim cok degisti
Seni de alalim listeye canim istersen . Persembe tarti günümüzEskiden tek başıma çok sık yürüyüş yapan biriydim ama evlendikten sonra değişti artık pek yapmıyorum ama yeniden başlicam
Canım sen kaç kilosunEskiden tek başıma çok sık yürüyüş yapan biriydim ama evlendikten sonra değişti artık pek yapmıyorum ama yeniden başlicam
Canımcım ben şu anlık sizi izleyip örnek alayım :) daha sonra olabilirSeni de alalim listeye canim istersen . Persembe tarti günümüz
Nasil istersen tatlimm ❤Canımcım ben şu anlık sizi izleyip örnek alayım :) daha sonra olabilir
Şu an güncel kilomu bilmiyorum canım ama en son tartıldığımda 78 di üstüne çok fazla aldığımı düşünmüyorum evde tartı yokCanım sen kaç kilosun
Fazla değilmişsin. Yani bana göre :)) Boyun kaç canımŞu an güncel kilomu bilmiyorum canım ama en son tartıldığımda 78 di üstüne çok fazla aldığımı düşünmüyorum evde tartı yokyarın annemlere inip bi bakayım
1.64 canım :) Senin kaçFazla değilmişsin. Yani bana göre :)) Boyun kaç canım
Kilo nedir canım
cheesecake-im bu arada liste kaçıncı sayfada canım? Göremedim de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?