Hamile kalmak için kilo vermek isteyenler

Yok tatlim 5 kilo verdigim icin kardeslerimle disari ciktik sinema gezi alisveris yemek... o yuzden dedim yani diyete tatil
Afiyet olsun o zaman canım. Bazen ödül çok iyi motive ediyor bende bugün bisiklet sürdüm 40 dk ve bol koşturmaca.

Bugün ki menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Öğlen yarım elma
Akşam mercimek çorbası 1 kase
Patlıcan kebabı
Turşu
1 dilim ekmek

Selam canımmmmlar ben maalesef kilo veremiyorum ya. 2 sene önce istediğim kilodaydm ama ben de bölgesel kilo daha çok genetik mi acaba mesela belim inceyken basenlerim fazla Göğüslerimi söylemiyorum bile. Ve o kadar çok yemememe rağmen gitmiyor

Merhaba canım ben de senin gibiyim kilo vermekte cok zorlaniyorum simdi yuruyusle kilo o kadar degismese de olculerim cok degisti

Leslie iyi ya ben de seviyorum aksamlari disarda yuruyus yapiyorum hergun ama simdi havalar soğudu ben de leslieciğime talimmm

Her zaman yürüyüş fırsatı olmuyor o yüzden ben de okuldan gelince Leslie yapıyorum, sanki yürüyüşten daha etkili. Bi dönem Leslie ile kilo vermiştim bi dönem yürüyüş ile vermiştim. Hadi bakalım hayırlısı :)

Merhaba canım ben de senin gibiyim kilo vermekte cok zorlaniyorum simdi yuruyusle kilo o kadar degismese de olculerim cok degisti
Eskiden tek başıma çok sık yürüyüş yapan biriydim ama evlendikten sonra değişti artık pek yapmıyorum ama yeniden başlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…