- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi cheesecake-im
-
Iyi aksamlar tatlim ben de aksam 5 te yedim en son cok acikirsam yulaf ezmesi yada meyve yiyecegimİyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Ben de sabah saat 10 gibi kahvaltı yaptım peynir , kesik var bizim buralar da çay ve mandalina bitter çikolata . Öğlen misafirlikteydim :/ her zaman gelmiyorsun ye dedi böyle dene dene kilo alıyoruz dedim :) akşam da saat 6 da balık yedik :) başka da bir şey yok İnşaAllah:)
Burda simdi yediklerimi yazmayim, sayfanin kurulus amacina aykiri, simdi yalanlara basliyorum, salata yedim corba falan isteGelir hic merak etme ben simdi de kahvalti tarzi yedim regle bahane buluorm asiri acikiorm nedense yogurtta canim istemedi :)
Alemsin canimmmmBen
Burda simdi yediklerimi yazmayim, sayfanin kurulus amacina aykiri, simdi yalanlara basliyorum, salata yedim corba falan iste
Alemsin canimmmm
Aç karnına 74.5Seni de listeye ekliyorum 77 mi güncel kilon
Süpermiş ben de deneyebilirim hoşuma gitti tarifin. Cikolatadan ben de uzak duruyorum cunku yemeye baslayinca insan devam ediyor bir aydir bir yada iki kere yedim benim de canim istemiyorBen de atistirmalik yapmak için alışveriş yaptım. Kuru kayısı,ceviz,yulaf ezmesi aldım biraz bal ve süt ile karıştırıp tepsi ile firina vereceğim. Kurabiyemsi bisey olacak. Cok asiri tatlı istersem veya cok acikirsam arada ondan yiyeceğim.
2 ay hiç çikolata yemedim,su anda canim istemiyor. Önceden adet zamanı çikolata krizleri tutardı şimdi tutmuyor.
Süt cok az olacak yulaf ve diğer malzemeleri bir arada tutsun diye. Içine hurma, kuru uzum vs. De koyabilirsin.Süpermiş ben de deneyebilirim hoşuma gitti tarifin. Cikolatadan ben de uzak duruyorum cunku yemeye baslayinca insan devam ediyor bir aydir bir yada iki kere yedim benim de canim istemiyor
Yesil cay iyi ama gebelikte hic iyi degilCeviz fındık ben de yemeye çalışıyorum kızlar tabi ki yumurtlama olması için iyi demişlerdi . Yeşil çay bana epey faydalı olmuştu ama içmekten korkuyorum sağlık ocağında doktor içmeyeceksin demişti .
İşte ondan aldım bir iki bardak içtim sağlık ocağında doktor kesinlikle içme dedi ama zayıflamada çok faydası oluyor ciddenYesil cay iyi ama gebelikte hic iyi degil
GünaydınGünaydın kızlar
Nasılsın canim. Dün iftarda çok tozuttum kötü örnek olmamak adına paylaşmadım menüGünaydın
Hoşgeldin canım. Boy ve kilolarımız aynı. Sende mi bebiş istiyorsunMerhaba bende araniza katilmak istiyorum 1.55 boyum 70.200 gramim bugun tartildm insallah verebilirim
Cok sukur canim disarda oldugumdan giremiyorum bugun benim de tatil :))Nasılsın canim. Dün iftarda çok tozuttum kötü örnek olmamak adına paylaşmadım menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?