• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için kilo vermek isteyenler

Yok tatlim 5 kilo verdigim icin kardeslerimle disari ciktik sinema gezi alisveris yemek... o yuzden dedim yani diyete tatil :KK72:
Afiyet olsun o zaman canım. Bazen ödül çok iyi motive ediyor En Büyük TÜRKİYE bende bugün bisiklet sürdüm 40 dk ve bol koşturmaca. :KK49:

Bugün ki menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Öğlen yarım elma
Akşam mercimek çorbası 1 kase
Patlıcan kebabı
Turşu
1 dilim ekmek

Selam canımmmmlar ben maalesef kilo veremiyorum ya. 2 sene önce istediğim kilodaydm ama ben de bölgesel kilo daha çok genetik mi acaba :confused: mesela belim inceyken basenlerim fazla Göğüslerimi söylemiyorum bile. Ve o kadar çok yemememe rağmen gitmiyor

Selam canımmmmlar ben maalesef kilo veremiyorum ya. 2 sene önce istediğim kilodaydm ama ben de bölgesel kilo daha çok genetik mi acaba :confused: mesela belim inceyken basenlerim fazla Göğüslerimi söylemiyorum bile. Ve o kadar çok yemememe rağmen gitmiyor
Merhaba canım ben de senin gibiyim kilo vermekte cok zorlaniyorum simdi yuruyusle kilo o kadar degismese de olculerim cok degisti

Leslie iyi ya ben de seviyorum aksamlari disarda yuruyus yapiyorum hergun ama simdi havalar soğudu ben de leslieciğime talimmm:KK73:

Her zaman yürüyüş fırsatı olmuyor o yüzden ben de okuldan gelince Leslie yapıyorum, sanki yürüyüşten daha etkili. Bi dönem Leslie ile kilo vermiştim bi dönem yürüyüş ile vermiştim. Hadi bakalım hayırlısı :)

Merhaba canım ben de senin gibiyim kilo vermekte cok zorlaniyorum simdi yuruyusle kilo o kadar degismese de olculerim cok degisti
Eskiden tek başıma çok sık yürüyüş yapan biriydim ama evlendikten sonra değişti artık pek yapmıyorum ama yeniden başlicam:KK200:

Back