• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için kilo vermek isteyenler

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Ben de sabah saat 10 gibi kahvaltı yaptım peynir , kesik var bizim buralar da çay ve mandalina bitter çikolata . Öğlen misafirlikteydim :/ her zaman gelmiyorsun ye dedi böyle dene dene kilo alıyoruz dedim :) akşam da saat 6 da balık yedik :) başka da bir şey yok İnşaAllah:)

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Ben de sabah saat 10 gibi kahvaltı yaptım peynir , kesik var bizim buralar da çay ve mandalina bitter çikolata . Öğlen misafirlikteydim :/ her zaman gelmiyorsun ye dedi böyle dene dene kilo alıyoruz dedim :) akşam da saat 6 da balık yedik :) başka da bir şey yok İnşaAllah:)
Iyi aksamlar tatlim ben de aksam 5 te yedim en son cok acikirsam yulaf ezmesi yada meyve yiyecegim

Ben
Gelir hic merak etme ben simdi de kahvalti tarzi yedim regle bahane buluorm asiri acikiorm nedense yogurtta canim istemedi :)
Burda simdi yediklerimi yazmayim, sayfanin kurulus amacina aykiri, simdi yalanlara basliyorum, salata yedim corba falan iste:KK70::confused:

Ben de atistirmalik yapmak için alışveriş yaptım. Kuru kayısı,ceviz,yulaf ezmesi aldım biraz bal ve süt ile karıştırıp tepsi ile firina vereceğim. Kurabiyemsi bisey olacak. Cok asiri tatlı istersem veya cok acikirsam arada ondan yiyeceğim.
2 ay hiç çikolata yemedim,su anda canim istemiyor. Önceden adet zamanı çikolata krizleri tutardı şimdi tutmuyor.

Ben de atistirmalik yapmak için alışveriş yaptım. Kuru kayısı,ceviz,yulaf ezmesi aldım biraz bal ve süt ile karıştırıp tepsi ile firina vereceğim. Kurabiyemsi bisey olacak. Cok asiri tatlı istersem veya cok acikirsam arada ondan yiyeceğim.
2 ay hiç çikolata yemedim,su anda canim istemiyor. Önceden adet zamanı çikolata krizleri tutardı şimdi tutmuyor.
Süpermiş ben de deneyebilirim hoşuma gitti tarifin. Cikolatadan ben de uzak duruyorum cunku yemeye baslayinca insan devam ediyor bir aydir bir yada iki kere yedim benim de canim istemiyor

Süpermiş ben de deneyebilirim hoşuma gitti tarifin. Cikolatadan ben de uzak duruyorum cunku yemeye baslayinca insan devam ediyor bir aydir bir yada iki kere yedim benim de canim istemiyor
Süt cok az olacak yulaf ve diğer malzemeleri bir arada tutsun diye. Içine hurma, kuru uzum vs. De koyabilirsin.

Ceviz fındık ben de yemeye çalışıyorum kızlar tabi ki yumurtlama olması için iyi demişlerdi . Yeşil çay bana epey faydalı olmuştu ama içmekten korkuyorum sağlık ocağında doktor içmeyeceksin demişti .

Back