- 7 Kasım 2018
- 1.335
- 2.487
- 48
- Konu Sahibi cheesecake-im
Hosgeldin canim seni de ekledim listeye :)Merhaba bende araniza katilmak istiyorum 1.55 boyum 70.200 gramim bugun tartildm insallah verebilirim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canim seni de ekledim listeye :)Merhaba bende araniza katilmak istiyorum 1.55 boyum 70.200 gramim bugun tartildm insallah verebilirim![]()
Hosgeldin canim aliriz tabikiBeni de alın![]()
Hosgeldin canim aliriz tabikibaslangic kilonu yaz seni de listeye ekliyim
Tamam canim persembe tarti günümüzBaşlangıç kilom 87canım
Evet canim 1 ay once kurtaj oldum ikinci gebelik planlayana kadar vermek istiyorumHoşgeldin canım. Boy ve kilolarımız aynı. Sende mi bebiş istiyorsun
HosbuldukHosgeldin canim seni de ekledim listeye :)![]()
Canım sen neden kürtaj oldun? Benim de bir ay oldu kürtaj olalıEvet canim 1 ay once kurtaj oldum ikinci gebelik planlayana kadar vermek istiyorum
Tamam canım benim. Ben de 1 Aralık'ta Leslie yapmaya başladım, biraz sıkılaşma oldu ama bir de boğazımı tutabilsem çok iyi olacak :)Tamam canim persembe tarti günümüz
Gelisiminde sorun vardi kalp atisi var dedi sonra durmus dedi o yuzdn oldumCanım sen neden kürtaj oldun? Benim de bir ay oldu kürtaj olalı![]()
Çok geçmiş olsun, kaç haftalıktı pekiGelisiminde sorun vardi kalp atisi var dedi sonra durmus dedi o yuzdn oldum![]()
Cuma günün mü tatil sadece kuzum. Tadını çıkar vallaCok sukur canim disarda oldugumdan giremiyorum bugun benim de tatil :))
Hoşgeldin canımBeni de alın![]()
Rabbım hayırlısı ile bu sefer versin kucağına. İyi yaptın kilo vermek hem sana psikolojik olarakta iyi gelecek toparlanırsın hem o arada.Evet canim 1 ay once kurtaj oldum ikinci gebelik planlayana kadar vermek istiyorum
Geçmiş olsun sana da canım. Rabbım tekrardan nasip etsin inşallahCanım sen neden kürtaj oldun? Benim de bir ay oldu kürtaj olalı![]()
Aynen insallah canim rabbim nasip ederse olur insallah yeniden saglikla gelsinRabbım hayırlısı ile bu sefer versin kucağına. İyi yaptın kilo vermek hem sana psikolojik olarakta iyi gelecek toparlanırsın hem o arada.
Hoşgeldin canım
Geçmiş olsun sana da canım. Rabbım tekrardan nasip etsin inşallah
Yok tatlim 5 kilo verdigim icin kardeslerimle disari ciktik sinema gezi alisveris yemek... o yuzden dedim yani diyete tatilCuma günün mü tatil sadece kuzum. Tadını çıkar valla
Kizlar nasilsiniz? Bugun benim tatil günümdü ödül günüm butun gun boyunca burger kingten 2 hamburger menü yedim bugun toplam 16000 adim attim siz ne aktiviteler yaptiniz neler yediniz???