- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 37
- Konu Sahibi cheesecake-im

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de hedefim 70iyidir benim için
Ben de sürekli 6-7 kilo verip tekrar geri alıyorum daha fazlasıylaBen Zumba kursuna kayıt oldum kızlar kolay alıyorum ama veremiyorum ne yazık ki iki sene önce 14 kilo vermiştim 92 kiloydum sonra geri aldım![]()
Yarin tartilalim her perşembe tarti günü olsınIsterseniz haftada bir tartılıp burda yazalim
Ahhh ahhh ne olacak böyle ya 3 4 kilo bile faydalı hele pkolulara acayıp etki yapıyorBen de sürekli 6-7 kilo verip tekrar geri alıyorum daha fazlasıyla
Tamam canım süper olurYarin tartilalim her perşembe tarti günü olsın
Kuzum evde tartım yok misafirliğe de gidicem ama bir iki gün içinde tartı ayarlarım olmadı diyetisyene de gidesim var benim kızlarYarin tartilalim her perşembe tarti günü olsın
Benim ilk gebeligimde insulin direncim vardi doktor hamile kalman zorlasir demisti 1 ay kullandim esimle bebek yapmaya karat verince biraktim ılaci da korunmayi da o ay hamile kaldım cok şükürAhhh ahhh ne olacak böyle ya 3 4 kilo bile faydalı hele pkolulara acayıp etki yapıyor
Glifor kullanıyorum ya gebeliğe engel değil dedi dikkat etsem azıcık kilo veririm İnşaAllahBenim ilk gebeligimde insulin direncim vardi doktor hamile kalman zorlasir demisti 1 ay kullandim esimle bebek yapmaya karat verince biraktim ılaci da korunmayi da o ay hamile kaldım cok şükür
Ben de gitmek istiyorum diyetisyene ama etrafımdaki insanlar yüzünden gitmek istemiyorum. Cunku diyetisyenle zayıflayınca daha farkli oluyor sanki senin basarin değilmiş gibi konusuyorlar zaten benim kilo konusunda artık etrafimsakilerden biktim surekli bir yorumKuzum evde tartım yok misafirliğe de gidicem ama bir iki gün içinde tartı ayarlarım olmadı diyetisyene de gidesim var benim kızlar
Olur canım sıkıntı yapma ama gerçek kilon sabah ilk idrarini yaptiktan sonraki kilo kesinlikle diyetisyen eşliğinde yaparsan hem daha sağlikli hemde daha iradeli devam etmene sebepKuzum evde tartım yok misafirliğe de gidicem ama bir iki gün içinde tartı ayarlarım olmadı diyetisyene de gidesim var benim kızlar
Ben sabahlari limonlu su iciyorum cok faydasini gordumAma canım biraz tatlı istiyor azıcık pasta yiyebilirim deme. :) Bu Arada kabak detoksu aklımda bir iki gündür tarçın aldım suya atmak için
Boşver. Etrafindakileri onlar hiç susmaz kimseyede söylemene gerek yok bence. Ne alaka diyetisyen mi yiyor o tatsiz tutsuz şeyleride onun başarisi oluyoBen de gitmek istiyorum diyetisyene ama etrafımdaki insanlar yüzünden gitmek istemiyorum. Cunku diyetisyenle zayıflayınca daha farkli oluyor sanki senin basarin değilmiş gibi konusuyorlar zaten benim kilo konusunda artık etrafimsakilerden biktim surekli bir yorum
Kabak detox u acayip bilşey ya. Kesinlikle tavsiye ederimmAma canım biraz tatlı istiyor azıcık pasta yiyebilirim deme. :) Bu Arada kabak detoksu aklımda bir iki gündür tarçın aldım suya atmak için
Evet haklisin ama etrafimdakiler cok cahil gerçekten laf anlatmak zor. Simdi iyi gidiyorum 5 kilo verdim devam edicem boyle baktim olmuyor o zmaan gidicem kimseye demedenBoşver. Etrafindakileri onlar hiç susmaz kimseyede söylemene gerek yok bence. Ne alaka diyetisyen mi yiyor o tatsiz tutsuz şeyleride onun başarisi oluyo
Bir kere yaptim ben de faydasini gordum ama simdi midem alisti az yiyorum zaten hakkimi detoksla doldurmak istemiyorumKabak detox u acayip bilşey ya. Kesinlikle tavsiye ederimm