- 7 Kasım 2018
- 1.335
- 2.487
- 48
- Konu Sahibi cheesecake-im
-
kuzum bu ara ben hastane işleriyle uğraşıyom diyet tartı hak getire güncel kilomu bilmiyorum şuan bu ara dikkatte edemedim zatenK Kutsal pamukUmutlu Anne Bekleyiste M M_atruska papatyakokankadin Ozgur06 kizlar güncel kilolarinizi bugun bana bildirin
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıklı kilolar vericez ve hedeflerimize bir bir ulaşıcazzehra1809 arkadaşımızı tebrik ediyoruz geçtiğimiz gunlerde en fazla kiloyu o vermis 2.4 kilo vermis . Tebrikler canim böyle azimle calismaya devam
Canım ben 68 çıktım dün ama bildirim yapacak zamanım olmadıK Kutsal pamukUmutlu Anne Bekleyiste M M_atruska papatyakokankadin Ozgur06 kizlar güncel kilolarinizi bugun bana bildirin
Tebrikler kuzum maşallahTeşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıklı kilolar vericez ve hedeflerimize bir bir ulaşıcaz
Tamam canim haftaya bildirim yaparsinkuzum bu ara ben hastane işleriyle uğraşıyom diyet tartı hak getire güncel kilomu bilmiyorum şuan bu ara dikkatte edemedim zaten
Tamamdir ❤
Yok canım niye atalım tatlım aynen devam çalışmayaKili veremeyenleri gruptan atmayın olur mu? Mesela beni.
Ben de dün limonlu su içtim. Yalnız mantar enfeksiyonu olmuşum kasiklarimda bir agri var. Çok su içmeye çalışsam da 1.5 litrenin üstüne çıkamıyorum. Beslenmeye dikkat edeceğim bu hafta.
Insallah canim ❤Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıklı kilolar vericez ve hedeflerimize bir bir ulaşıcaz
Tamam canim sorun degil ❤Canım ben 68 çıktım dün ama bildirim yapacak zamanım olmadı
Teşekkür ederim kuzum :)Tebrikler kuzum maşallah
Ben de aynı kilodayım kuzum 88.2K Kutsal pamukUmutlu Anne Bekleyiste M M_atruska papatyakokankadin Ozgur06 kizlar güncel kilolarinizi bugun bana bildirin
Merhaba.Ozel diyetisyenler Istanbul,Ankara gibi büyük illerde pahalı ama daha küçük yerlerde haftalık 30- 40 TL civarı.Ozel hastanelerde de bu şekilde fiyat.Gunaydin hanimlar bu sabah sislik kabizlik devam ettigi icin 88 ciktim. Bende boyle olmayacagina karar doktor kontrolunde kilo vermenin hem benim hemde bebek icin daha iyi olacagina karar verdim. Hayatimdan bircok seyi cikardim evet ama belki hamilelik oncesi hamilelik surecinde bunun bana zarari olucak kafama gore bunu yemiyim sunu yemiyim demekten stresle doldum. Ozel hastane olur ozel klinik olur butceme gore beni zorlamayacak bir yer bulmak istiyorum. Burada bir arkadas gidiyorum demis ti ozel diyetisyene mi gidiyorsun ve aylik odeme ne kadar merak ediyorum tabi hangi il ilce o da onemli.
Ben dün arastırdım kuzum özel klınıkler cıdden pahalıydı bende o yuzden ozel hastaneye gıdıcem. Bir kaç yerden fıyat aldım benzerdı tutarları bana ev ve ıs bakımından yakın oldugu ıcın medıpol mega hast. gıdıcem bugun orada baslıcam dıyet seruvenıme. 180 tl istedi ki diğer yerlerde benzerdi. İstanbulda oldugum için belki fiyatlar bu kadar farklıdır inşallah verdıgım paraya deger ve kılo verırım cunku gıt gıte gram olarak artıstayım tabı ozel seylerınde etkısı var ama yınede 1 kılo fazla gorunmek uygunken suan 89u gördüm tartıda ve işin garibi yemem aynı sadece hareketım kısıtlı oldu.Merhaba.Ozel diyetisyenler Istanbul,Ankara gibi büyük illerde pahalı ama daha küçük yerlerde haftalık 30- 40 TL civarı.Ozel hastanelerde de bu şekilde fiyat.
Ben diyetisyenle kilo verdim ama koruyamadim. Diyetisyeni bırakınca agri kesiciyi içinde ağrısı geçenler gibi olup yemeye başladım ve aldım. Ve baya pahalı Diyetisyenler.Ben dün arastırdım kuzum özel klınıkler cıdden pahalıydı bende o yuzden ozel hastaneye gıdıcem. Bir kaç yerden fıyat aldım benzerdı tutarları bana ev ve ıs bakımından yakın oldugu ıcın medıpol mega hast. gıdıcem bugun orada baslıcam dıyet seruvenıme. 180 tl istedi ki diğer yerlerde benzerdi. İstanbulda oldugum için belki fiyatlar bu kadar farklıdır inşallah verdıgım paraya deger ve kılo verırım cunku gıt gıte gram olarak artıstayım tabı ozel seylerınde etkısı var ama yınede 1 kılo fazla gorunmek uygunken suan 89u gördüm tartıda ve işin garibi yemem aynı sadece hareketım kısıtlı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?