• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için kilo vermek isteyenler

Ben diyetisyenle kilo verdim ama koruyamadim. Diyetisyeni bırakınca agri kesiciyi içinde ağrısı geçenler gibi olup yemeye başladım ve aldım. Ve baya pahalı Diyetisyenler.
Simdilik yakın hedefim 70e düşmek, uzak hedefim ise 65
Diyetisyen hedef kiloya ulaştıktan sonra koruma programi veriyor.Ona da uymak lazım tabi

Günaydın kızlar
Bende diyetisyen ile veriyorum şuan ama devlete gidiyorum iyi şimdilik inşallah istediğimiz hedefe ulaşırız.
Hatta baya tahlil şu bu istedi tetkikler yaptı sonra diyet listesi verdi

Bende dun gittim 15 gunluk liste verdi test amacli tahliller verdi onlari yaptirinca esas programa gecicez dedi suan sadece diyetle kilo ne kadar veriosn bakicam gerekirse sporda talep edicm dedi tartida 90.1 ciktim ya :( evde 87.8 ciktim bu sabah ama orada giyinik kqbiz ve biraz toktum. Evde ciplqk wc ve sorunum yokken ciktm 3 kilo odem var dedi

Bende dun gittim 15 gunluk liste verdi test amacli tahliller verdi onlari yaptirinca esas programa gecicez dedi suan sadece diyetle kilo ne kadar veriosn bakicam gerekirse sporda talep edicm dedi tartida 90.1 ciktim ya :KK43: evde 87.8 ciktim bu sabah ama orada giyinik kqbiz ve biraz toktum. Evde ciplqk wc ve sorunum yokken ciktm 3 kilo odem var dedi
Kabızlık olunca ödem daha da çok olur canim. Verirsin inşaallah sen biraz bu kilo problemini stres ediyorsun gibi geldi bana. Ama bence kilo vermemede streste çok etkili oluyor

Günaydın. Ben de 75.7 çıktım. Gecen haftaya göre iyi ama aldığım kilolar yerleşmeye başladı sanırım göbek ve memisler acayip büyüdü.
Kahvaltıda yarim bardak sutun içine 3 kayısı dogradim 4 kaşık yulak ezmesi koyup yedim.

Dün kilom 85,3 dü ama bugün 86,3 olmuşum. Regl oldum onun şişliği ve dün gece yediğim kaçamakların bedeli 1 kilo olarak döndü. Cumartesi doktor kontrolum var bakalım oradakı tartı kacı gosterecek en son orada 90,1 i görmüştüm kendı tartımdan cok o tartıya guvenıyorum nedense :)

Gunaydinlar. Güncel kilom 75.5. Çok dikkat edemiyorum. Su az içiyordum, 1.5 litre falan. Şimdi şu miktarını 2 litre ve üstü şeklinde içiyorum. Su içmenin faydasını gördüm.

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah. Kilon iyi bence
Çok teşekkür ederim. Darısı başınıza. Evet kilom çok yüksek değil ama ilk 2 ay biraz kilo vermek istiyorum. Sonra oldukça zor oluyor hamilelik süreci. İlk hamileliğimde kendime hiç dikkat etmemiş ve 96 yı görmüştüm. Bu sefer farklı olacak. 58 e falan düşüp 70 le bitirebiliriz dedi diyetisyen

Çok teşekkür ederim. Darısı başınıza. Evet kilom çok yüksek değil ama ilk 2 ay biraz kilo vermek istiyorum. Sonra oldukça zor oluyor hamilelik süreci. İlk hamileliğimde kendime hiç dikkat etmemiş ve 96 yı görmüştüm. Bu sefer farklı olacak. 58 e falan düşüp 70 le bitirebiliriz dedi diyetisyen
Hadi inşallah canım. Diyetisyen kontrolünde ise niye olmasın bence verirsin

Hayırlı olsun canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
Ama merak ettiğim birsey var bende dıyetısyen kontrolunde kılo vermeye basladım ve acıkcası bebek ıstıyoruz dıyetısyenıme nasıl bır yol ızlerız dıye sordugumda bana hamılelıkte dıyet yapmayız ama sana saglıklı bır lıste hazırlar saglıklı kılo almana yardımcı olurum dedı. Hıc kılo verırsın falan demedı kı benım bıldıgım ılk 3 ay bebegı etkılemıyor yanı cogu kısı kusma vs sorunu yasayıp kılo bıle kaybedıyor senın dıyetısyenın nasıl 58e düşme fikrinde anlamadım dogrusu benımkınde mı bı yanlıs var acaba

Hayırlı olsun canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
Ama merak ettiğim birsey var bende dıyetısyen kontrolunde kılo vermeye basladım ve acıkcası bebek ıstıyoruz dıyetısyenıme nasıl bır yol ızlerız dıye sordugumda bana hamılelıkte dıyet yapmayız ama sana saglıklı bır lıste hazırlar saglıklı kılo almana yardımcı olurum dedı. Hıc kılo verırsın falan demedı kı benım bıldıgım ılk 3 ay bebegı etkılemıyor yanı cogu kısı kusma vs sorunu yasayıp kılo bıle kaybedıyor senın dıyetısyenın nasıl 58e düşme fikrinde anlamadım dogrusu benımkınde mı bı yanlıs var acaba
Sıkı bir diyetten bahsetmiyoruz tabi. Sağlıklı beslenme programı. Ben normalde yüksek kaloriler aldığım için sağlıklı beslenme ile zaten kilo veriyorsun. Hamileyken kilo verilir mi sorusuna gelince, ilk 3 ay max. 5-6 kilo verilebilir.Doktorlar da onaylıyor bu durumu. Başka birine daha danış istersen için rahat eder

Sıkı bir diyetten bahsetmiyoruz tabi. Sağlıklı beslenme programı. Ben normalde yüksek kaloriler aldığım için sağlıklı beslenme ile zaten kilo veriyorsun. Hamileyken kilo verilir mi sorusuna gelince, ilk 3 ay max. 5-6 kilo verilebilir.Doktorlar da onaylıyor bu durumu. Başka birine daha danış istersen için rahat eder
Aynen canm baska birine daha danissam iyi olucak az once izledgm videoda da kilosu fazla olanlara 3 ay da mumkun oldugunca kilo vermelerini soyleriz diye bir cumle kurdu doktor

Aynen canm baska birine daha danissam iyi olucak az once izledgm videoda da kilosu fazla olanlara 3 ay da mumkun oldugunca kilo vermelerini soyleriz diye bir cumle kurdu doktor
Yani şöyle bir uç örnek vereceğim. Uzak değil en yakın arkadaşım 85 le hamile kalıp 85 le doğum yaptı. Çıktığında 80 kg idi. Hamileliği boyunca kendi vücudundan verdi, bebek aldı

Back