- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi cheesecake-im
-
Canım nasıl yapılıyor kabak detoksu. Kaç gün sürüyorKabak detoksu yapın kızlar ben 3 günde 4,6 kılo verdım :) 86,6 idim şuan 82 kg yum tabi şişlik kabızlık cabası malum dönem yaklasıyor o yuzden 1 2 kılo fazla cıkıorm tartıda ama deneyın derım :)
Yeniden yaptın mı test canımBir de kizlar gebelik testlerinde t olan kisim hayali olarak hep varmi gozle goruluo mu ben bu sabah test yaptim ve hayali bi cizgi gordum oyle cok belli degil yani fotografta cikmio pembe bile degil beyaz hayali birsey
Yeniden bir 10 adet test yaptım kuzum ve hepsi pozitif çıktı hamileyim :)))) Adetimde 4 gün gecikti kısmetse haftaya doktora gidicem kesınlık kazandırıcam rabbim isteyen herkese nasip etsin.Yeniden yaptın mı test canım
Tebrik ederim ben de 7+5 teyim. Burada hamiş olan var mı başka? 2 kişi miyiz?Yeniden bir 10 adet test yaptım kuzum ve hepsi pozitif çıktı hamileyim :)))) Adetimde 4 gün gecikti kısmetse haftaya doktora gidicem kesınlık kazandırıcam rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Ben de olmak istiyorum ama uzun zaman var önümde. Yine de Rabbim bilir.Tebrik ederim ben de 7+5 teyim. Burada hamiş olan var mı başka? 2 kişi miyiz?
5+1 benımde :) daha doktora gıtmedım bakalım kese falan goruncek mı cok merak edıyorumTebrik ederim ben de 7+5 teyim. Burada hamiş olan var mı başka? 2 kişi miyiz?
Hakkında hayırlısı olsun kuzum rabbım dılerse hersey mumkun ıcını ferah tut ınsallah ısteyen herkes annelık duygusunu doyasıya yasar.Ben de olmak istiyorum ama uzun zaman var önümde. Yine de Rabbim bilir.
Kese için erken olabilir belki.. 5 dolunca gitsen daha garanti olur5+1 benımde :) daha doktora gıtmedım bakalım kese falan goruncek mı cok merak edıyorum
Neden uzun zaman var?Ben de olmak istiyorum ama uzun zaman var önümde. Yine de Rabbim bilir.
Amin canım benim inşallahHakkında hayırlısı olsun kuzum rabbım dılerse hersey mumkun ıcını ferah tut ınsallah ısteyen herkes annelık duygusunu doyasıya yasar.
Tüp bebek tedavisi ile oluyor çünkü.Neden uzun zaman var?
Bundan sonraki testlerde hamile mi çıktın canim ne güzel:) sağlıkla ilerlesinBir de kizlar gebelik testlerinde t olan kisim hayali olarak hep varmi gozle goruluo mu ben bu sabah test yaptim ve hayali bi cizgi gordum oyle cok belli degil yani fotografta cikmio pembe bile degil beyaz hayali birsey
Evet canım 10 test yaptım hepsinde cıft cızgıyı gordum ya aslında yarın doktora gıdıp kesınlestırmek ıstıyorum beklemekten bıktım tamam regl falanda olmadım ama nette o kadar sey var kı ınsan hamılelıgıne bıle sevınemıyor yok dıs gebelık yok kımyasal gebelık.Bundan sonraki testlerde hamile mi çıktın canim ne güzel:) sağlıkla ilerlesin
ben yarın gitmek istiyorum 5+4 olucaz yarın kese görünmese bile kanda çıksa tamam hamılesın deseler ıcım ferahlayacak evet hamıle oldugumdan artık emınım yıne de doktor agzından duymak daha farklıKese için erken olabilir belki.. 5 dolunca gitsen daha garanti olur
Gelisiminde sorun vardi kalp atisi var dedi sonra durmus dedi o yuzdn oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?