- 14 Haziran 2017
- 604
- 824
- 53
- Konu Sahibi cheesecake-im
-
Ben de tartiya çıktım bu sabah.64 e inmişim.Bu hafta diyetime kismen uymustum.500 gr gitmiş arkadaşlar.Demek ki tamamen kendimi versem 1 kg a veda edecekmisim.Herkese motivasyon dolu bir hafta diliyorumkizlar bu haftaya takılmayın önemli olan diger hafta hadi bakalim goreyim sizi bu onumuzdeki gunler sıkı çalışacağız ❤
nasil ki bir gün yemediginde kilo vermiyorsan bir gün yediginde de kilo almazsin ama bir günü gecmeyelim. Rahat ol stres yapma bu kilolar kalici degil gidecek. dün rahatsizdim tam okuyamadım senin yazdiklarini ama merak etme hem kilo vereceksin hem de hamile olacaksin Allah in izniyle sadece kendine güven ❤Bebislerimiz icin ne verirsek kardir bizim icin :) valla kafam rahatladi oh icimi doktum ya kilo vermis gibi hafif hissediyorum su detoks suyunuda her gun icmicem o da sudan goturdu galiba :) haftada 2 yeterli sanirim :) moral bozmak yok ve mesela ben 1 gun olcuyu kacirirsam 2.gun cok dikkat ediorm o zaman dengeliyorum ama 2 gun ust uste abartmak kilo yapiyor malesef
Detoks suları vücudu temizliyor ama asıl olay yağ yakımı.Bunun için sağlıklı beslenme prog.uygulaman lazım canım.Yukari yazdım.Bu hafta 1 kg vereceğim de.Sonra 1,5-1,5..Bir de bakmışsın 80 sonra gelsin 75.Ama stres kilo vermeyi engelliyor.Esine kulak asma.Ben gerekeni yapıyorum vereceğim gerekli kiloyu de geç.Polemige gerek yok.Tum zorluklar biz kadınların üstünde.Unutma ki hamile kalmak için zihninin de açık olması lazim.Bebislerimiz icin ne verirsek kardir bizim icin :) valla kafam rahatladi oh icimi doktum ya kilo vermis gibi hafif hissediyorum su detoks suyunuda her gun icmicem o da sudan goturdu galiba :) haftada 2 yeterli sanirim :) moral bozmak yok ve mesela ben 1 gun olcuyu kacirirsam 2.gun cok dikkat ediorm o zaman dengeliyorum ama 2 gun ust uste abartmak kilo yapiyor malesef
canim güzel böyle devam ❤❤Gunaydinnnn bnde 69 kilo ciktim
güzel tatlim boyle devam insallah ❤Ben de tartiya çıktım bu sabah.64 e inmişim.Bu hafta diyetime kismen uymustum.500 gr gitmiş arkadaşlar.Demek ki tamamen kendimi versem 1 kg a veda edecekmisim.Herkese motivasyon dolu bir hafta diliyorum
Aynen canm insallah devami gelir :)canim güzel böyle devam ❤❤
canim biraz rahatsizim yatiyorum müsait olduğum zaman duzenliycemcheesecake-im canim güncel kilolarimizi ana sayfaya kaydet cnm hafta hafta ileriycez ins ay sonunda toolamda bi kilo versek bile kar
Hayrdr cnm neyin vqr gecmis olsncanim biraz rahatsizim yatiyorum müsait olduğum zaman duzenliycem
Ahhh canım sorma midemi üşüttüm duramıyorum çok kötüyüm yatiyorum sürekliHayrdr cnm neyin vqr gecmis olsn
Ay tuh dikkat et cnm cok gecmis olsunAhhh canım sorma midemi üşüttüm duramıyorum çok kötüyüm yatiyorum sürekli
Sagol tatlimm ❤Ay tuh dikkat et cnm cok gecmis olsun
@Sumbullllllll @Varsayoksasen @Saadetim33Hamile kalmak için kilo vermek isteyenler;
cheesecake-im 90.7-----} 90.4
@Sumyak123 80.4-----} bekleniyor
@Varsayoksasen 88.2-----} bekleniyor
@Saadetim33 69-----} bekleniyor
zehra1809 89.8-----} 87.4
papatyakokankadin 70.5-----} bekleniyor
@ozgur1982 65.1-----} bekleniyor
@Plm123 74.5-----} 76.2
Minnoskafa 87-----} 87.2
Mucizeicimde 70.2-----} 69
Fit mutlu anne 89.5-----} 90
ogluma ne olacak 64.5-----} 64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?