Hamile kalmak için kilo vermek isteyenler

kizlar bu haftaya takılmayın önemli olan diger hafta hadi bakalim goreyim sizi bu onumuzdeki gunler sıkı çalışacağız ❤
Ben de tartiya çıktım bu sabah.64 e inmişim.Bu hafta diyetime kismen uymustum.500 gr gitmiş arkadaşlar.Demek ki tamamen kendimi versem 1 kg a veda edecekmisim.Herkese motivasyon dolu bir hafta diliyorum

Bebislerimiz icin ne verirsek kardir bizim icin :) valla kafam rahatladi oh icimi doktum ya kilo vermis gibi hafif hissediyorum su detoks suyunuda her gun icmicem o da sudan goturdu galiba :) haftada 2 yeterli sanirim :) moral bozmak yok ve mesela ben 1 gun olcuyu kacirirsam 2.gun cok dikkat ediorm o zaman dengeliyorum ama 2 gun ust uste abartmak kilo yapiyor malesef

nasil ki bir gün yemediginde kilo vermiyorsan bir gün yediginde de kilo almazsin ama bir günü gecmeyelim. Rahat ol stres yapma bu kilolar kalici degil gidecek. dün rahatsizdim tam okuyamadım senin yazdiklarini ama merak etme hem kilo vereceksin hem de hamile olacaksin Allah in izniyle sadece kendine güven ❤

Diyet değil sağlıklı beslenme ile haftada 1.5 kg verebilirsiniz.Sabah 1 parca peynir,6 zeytin,2 ceviz,ceviz yoksa 10 zeytin,en fazla 2 dilim ekmek,ben 1 dilim yiyorum,yeşillik,domates,salatalık.Oglen ve akşam 1 er dilim ekmek,6 yemek kaşığı herhangi bir yemek ya da 4 köfte kadar et ve salata.Yuksek kilolular çorba ekleyebilir.Pilav makarna yemek istiyorsanız ekmek yerine 4-5 kasık pilav makarna.Ac kalmayacaginiz gayet kolay bir sağlıklı beslenme programi.3 tane ara öğün.Ara öğünlerde 1 meyve,6-10 adet badem,ayran.Kilo vermemeniz mümkün değil

Detoks suları vücudu temizliyor ama asıl olay yağ yakımı.Bunun için sağlıklı beslenme prog.uygulaman lazım canım.Yukari yazdım.Bu hafta 1 kg vereceğim de.Sonra 1,5-1,5..Bir de bakmışsın 80 sonra gelsin 75.Ama stres kilo vermeyi engelliyor.Esine kulak asma.Ben gerekeni yapıyorum vereceğim gerekli kiloyu de geç.Polemige gerek yok.Tum zorluklar biz kadınların üstünde.Unutma ki hamile kalmak için zihninin de açık olması lazim.

Ben bugun kahvaltiya gec kaldim yarin ins erkenden yapicigim..
Saat 9 buçukta kahvalti: tam buğday rkmegini almayi unutmuşum bugunluk çiçek ekmeklerin dilimlerindrn yarim dilim ekmek ydim yesillik domates 1 kbrt kutysu peynir yarim su bardagi yoğurt bi kupa bitki çayı ictim..
Su bitki cayi olayini da unutmazsam ins doktora sorayim bugun

Bugun kilolu hamilelikle ilgili bir doktorun konusmasini dinledim gebeligin ilk 3 ayinda kilosu fazla olanlarda kilo kaybida olabiliyormus tabi herkeste olcak diye bir kaide yok ama kimisinde mide bulantisi cok olurmus istahsizlik olurmus 3 ayda. Ki zaten bebege kilo olan aylar degilmis kilo alsak bile olan bize oluyor yani kilo baki kaliyor :) aslinda bizler hamilelikte dikkat etsek kilo almayiz cok fazla :)

@Sumbullllllll @Varsayoksasen @Saadetim33 papatyakokankadin @ozgur1982 kizlar güncel kilolarinizi bugun bana bildirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…