- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi cheesecake-im
-
Bana uyar canım, hangi gün derseniz o gün olsunK Kutsal pamukpapatyakokankadin @ozgur1982 Plm123 nerdesiniz kızlar güncel kilolar gelmedi? Umutlu Anne Bekleyiste M M_atruska zehra1809 Minnoskafa @Buzzmelegi Fit mutlu anne tartı gününü değiştirelim canlar perşembe hafta ortası oldu çok
öncelikle sabah kalkınca limonlu su iç metabolizma hızlanması için sonra kahvaltında mutlaka yumurta olacak şekilde normalde yediğinin yarısını ye aksam 6-7 den sonra meyve de dahil hiçbirşey yeme ve bir aktivite yap her gün yürüyüs/spor en az 1 saatAmennaaa :) ya ben nasıl kilo vericemmmm :)))
Şu limonlu suyu denedim tadı iğrennnccccöncelikle sabah kalkınca limonlu su iç metabolizma hızlanması için sonra kahvaltında mutlaka yumurta olacak şekilde normalde yediğinin yarısını ye aksam 6-7 den sonra meyve de dahil hiçbirşey yeme ve bir aktivite yap her gün yürüyüs/spor en az 1 saat
Kız niyr cok guzrl aslında limon sevmio musunŞu limonlu suyu denedim tadı iğrennncccc
Bence çok güzel hem de insanı dinç tutuyorŞu limonlu suyu denedim tadı iğrennncccc
Benim şu meyvelerle olan imtihanım heralde yaBence çok güzel hem de insanı dinç tutuyor
Tamam cnm gerçi ben adetliyim ama olsun bildrm yaparim yineK Kutsal pamukpapatyakokankadin @ozgur1982 Plm123 @Varsayoksasen@Saadetim33 zehra1809 Minnoskafa @Buzzmelegi Fit mutlu anne
tatlışlar tartı günü pazartesi olsun o zaman herkese uyuyorsa? bu pazartesi yeniden tartılıp güncel kilomuzu paylaşalım
Bana uyar kuzuK Kutsal pamukpapatyakokankadin @ozgur1982 Plm123 @Varsayoksasen@Saadetim33 zehra1809 Minnoskafa @Buzzmelegi Fit mutlu anne
tatlışlar tartı günü pazartesi olsun o zaman herkese uyuyorsa? bu pazartesi yeniden tartılıp güncel kilomuzu paylaşalım
HayırrrKız niyr cok guzrl aslında limon sevmio musun
O zmn zor tabi :)Hayırrr
Sıcak su da içemedim ben napim yahu :)))O zmn zor tabi :)
Normal su iç bol bol yoğurt ye ara öğünlerde yağ yakımina yardımcıSıcak su da içemedim ben napim yahu :)))
Tamm kuzum olur pazartesi tammdrK Kutsal pamukpapatyakokankadin @ozgur1982 Plm123 nerdesiniz kızlar güncel kilolar gelmedi? Umutlu Anne Bekleyiste M M_atruska zehra1809 Minnoskafa @Buzzmelegi Fit mutlu anne tartı gününü değiştirelim canlar perşembe hafta ortası oldu çok
Hosgeldin canım ❤ insallah tatlım sen zaten zayiflamak konusunda basarilisin baksana masallah sana ❤ insallah istedigin kiloya ulasir ve hamile kalırsın ❤ ekliyorum seni de listeyeSelam kızlar beni de ekleyinIlk hamileliğim kilolar acisindan tam bir fiyasko oldu.65 kg evlendim.Hemen bebek istedigim icin sigarayı bıraktım.4.ayda 80 kiloya çıkmıştım ve o kiloyla hamile kaldım.Yetinmedim 96 ile doğuma girdim.Ama sonrası bilinenin tersine çok olumlu oldu.40 im çıktığında yine 80 kiloydum ve ilk 6 ayda 60 kiloya düştüm.Yani bende doğum kiloları kalmadı aksine inanılmaz bir hızla kilo verdim doğumdan sonra.Cunku dikkat ettim ve bol bol emzirdim.Şimdi oğlum 26 aylık ve 2.bebeğe hazır hissediyorum kendimi.Son birkaç ayda biraz kilo aldım.2.bebeğime düşük bir kiloyla hamile kalmak istiyorum.Çünkü doğuma yüksek kilo ile girmenin acılarını çok cektim.Herkese başarılar.Guncel kilom 64.5 bu arada.2019 da zayıf ve hamile olalım
Teşekkür ederim.Hosgeldin canım ❤ insallah tatlım sen zaten zayiflamak konusunda basarilisin baksana masallah sana ❤ insallah istedigin kiloya ulasir ve hamile kalırsın ❤ ekliyorum seni de listeye
insallah tatlım ❤Teşekkür ederim.Yarin tartı günü sanirim ama benim kilom değişmez 1 günde muhtemelen.Haftaya pazartesi bildirim yaparım.Diyetisyen yardımı aldım 1 ay kadar ama kiloların çoğu emzirme nedeniyle gitti.Emzirmeye devam ediyorum ama son aylarda ipin ucunu kaçırmıştım.Simdi yine diyetisyene gitmeye başladım.Umarim 55-56 kilolara inip grubu da motive ederim.Herkese bol eksiler
Benim doğrukızlar kilosunu yanlış yazdığım var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?