Beni de en çok @blondgunes güldürdüAyy kızlar gülmekten gözümden yaş geldi insan bi umutla bekleyince her duyduğunu yapıyo tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de en çok @blondgunes güldürdüAyy kızlar gülmekten gözümden yaş geldi insan bi umutla bekleyince her duyduğunu yapıyo tabi
İlk mi olucak senin canm ne kadardır istiyorsun hamile kalmayıBeni de en çok @blondgunes güldürdü
Kısmetse ilk olacak inşallah. Birkaç aydırİlk mi olucak senin canm ne kadardır istiyorsun hamile kalmayı
Ovulasyon testi kullanmayı denedin mi?Kısmetse ilk olacak inşallah. Birkaç aydır
İnanılır gibi değil ama, bana bunu bir doktor söyledi. Yumurtamın catlayıp catlamadıgına bakmak için gittigim rastgele bir doktor, direk olarak bunu önerdi. Neremle güleceğimi şaşırdım. Hatta eşin bir eliyle bir bacagını, bir eliyle diger bacagını tutup havaya kaldırıp sallasın dedi.Hamile kalmak isteyince insan bi kulak veriyor etrafına ne diyorlar diye ya da okuyup araştırıyor insan. Ama ben bunu ilk kez duydum. Yapan ya da daha önce duyan var mı? Doğruluk payı nedir sormak istiyorum.
İlişkiye girdikten sonra eşiniz ayaklarınızdan tutarak yukarı kaldırıp sağlı sollu sallarsa spermlerin yumurta ile buluşması daha kolay oluyormuş. İnsanın gözünde canlanınca bi gülesim geliyor valla
Hayır kullanmadım. Açıkçası herşeyi bi anda uygulamak değil de her ay başka sırayla başka bişey deneyim diye düşündümOvulasyon testi kullanmayı denedin mi?
Ayy yok artık doktorda böyle dediyse kesin denemek lazımİnanılır gibi değil ama, bana bunu bir doktor söyledi. Yumurtamın catlayıp catlamadıgına bakmak için gittigim rastgele bir doktor, direk olarak bunu önerdi. Neremle güleceğimi şaşırdım. Hatta eşin bir eliyle bir bacagını, bir eliyle diger bacagını tutup havaya kaldırıp sallasın dedi.
Her el farklı bacaktan kavrayacak yani
Ben aynı zamanda da ovulasyon testi kullandım canm döngünün 14. Günü deniliyor çoğu zaman ama bazı insanlarda da daha erken veye daha geç çatlayabiliyor . İlk kullandığım aydı benimdeHayır kullanmadım. Açıkçası herşeyi bi anda uygulamak değil de her ay başka sırayla başka bişey deneyim diye düşündüm
Peki hamile misiniz ?İnanılır gibi değil ama, bana bunu bir doktor söyledi. Yumurtamın catlayıp catlamadıgına bakmak için gittigim rastgele bir doktor, direk olarak bunu önerdi. Neremle güleceğimi şaşırdım. Hatta eşin bir eliyle bir bacagını, bir eliyle diger bacagını tutup havaya kaldırıp sallasın dedi.
Her el farklı bacaktan kavrayacak yani
Teşekkür ederim önerin için :) hangi ovulasyon testini kullanmıştın? Bildiğim kadarıyla genel olarak memnun olunan markalar var dmi?Ben aynı zamanda da ovulasyon testi kullandım canm döngünün 14. Günü deniliyor çoğu zaman ama bazı insanlarda da daha erken veye daha geç çatlayabiliyor . İlk kullandığım aydı benimde
Eczanelerden araştırdım önce hem miktar olarak azdı hemde pahalıydı netten getirttim canm LABOqUİCK ismi . 24 adet vardı içinde 23 yada 24 lira ydı . Buradaki eczenelerde 5 tanesini 20 TL ye veriyorlardı .Teşekkür ederim önerin için :) hangi ovulasyon testini kullanmıştın? Bildiğim kadarıyla genel olarak memnun olunan markalar var dmi?
Not ettim ismini. Eczaneler öyleyse internetten getirtmek daha mantıklıEczanelerden araştırdım önce hem miktar olarak azdı hemde pahalıydı netten getirttim canm LABOqUİCK ismi . 24 adet vardı içinde 23 yada 24 lira ydı . Buradaki eczenelerde 5 tanesini 20 TL ye veriyorlardı .
Testte adet döngüne göre kaçıncı gün başlaman gerektiğinde yazıyor ayrıca canm silik ikinci bi çizgi her zaman çıkıyor önemli olan ikinci çizginin en koyu olduğu günler. KK da bi çok üyeninde bu marka testi kullandığını okudum ve gerçekten güvenilirTeşekkür ederim önerin için :) hangi ovulasyon testini kullanmıştın? Bildiğim kadarıyla genel olarak memnun olunan markalar var dmi?
Aynen öyle ve eczanelerde de çok zor bulunuyor zaten 10 eczaneden sadece 1 inde vardı meselaNot ettim ismini. Eczaneler öyleyse internetten getirtmek daha mantıklı
Eczane eczane gezmektense internet en iyisi. Ne kadar zaman önce getirtmiştin sen? Siteyi hatırlıyor musun?Aynen öyle ve eczanelerde de çok zor bulunuyor zaten 10 eczaneden sadece 1 inde vardı mesela
Eczane eczane gezmektense internet en iyisi. Ne kadar zaman önce getirtmiştin sen? Siteyi hatırlıyor musun?[/QUOTE.
Regl olmadan önce sipariş vermiştim canm 2 3 gün içinde de geldi zaten .Gitti gidiyorgidiyor'dan almıştım . Regl den sonra yapmaya başlıyorsun zaten
2 2.5 ay önce falandıEczane eczane gezmektense internet en iyisi. Ne kadar zaman önce getirtmiştin sen? Siteyi hatırlıyor musun?
Demek ki geçen zamanda zamlanmış çünkü 40-50 liranın altında fiyat göremedim internette2 2.5 ay önce falandı