- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
- #1.801
canım aşılama 1 defamı yapıldı..
keşke bir defa deneseydinizz..
çok üzüldümmm...
ama elden geşen birşey yok..Rabbimin dediği oluyor..
üzme diyemem kendini..
ama şimdi toplanman lazımki tüp bebektede biliosun moral falan çok önemli..
Allah yardımcınn olsun canım
ya bilmiyorum çok erken başladı canım..
o kadar erken başlaması normal değilll
regl döngün kaç günde bir?
bence olabilir herzamankinden farklıysa belirtilerin . ama klomen kullanıyosan o da yapıyomuş sanırım bu belirtileri.
malesef tutmadıdünyam başıma yıkıldı. biliyodum ama yinede bir umut vardı ama olmadı piskolıjim bozuldu şehir dışına çıktım biraz kendime geldim şimdi tüp bebeğe başladık iğnelerimi oluyorum cuma günü kontrolüm var inşallah bu sefer tutar
canım teste güvenme hiç 1 gün ara ile çalışmalara devammmbiz o kadar çok çalışmışızki 3 gündür ikimizdede tık yok
Ayy ne güzel, darısı bizlerinde başına, bu arada sen nerelerdesin gözükmüyorsun hiç.
takipteyim de canım yazmaya çok vakit olmuyo maalesef işte çalışmaları yaptık batı bekliyoz ne olcak bakalım ama umut yok bende
canım normalde 27 günde bir ama ilk defa geçen ay 30 günde geldi..
o yüzden bu ayda 27-30 gün arasında birşey olur diye düşünüyorumm..
evet canım klomende yapıormuş ağrı falan ama göğüs sancısı çeken hiç yok..
bende aksine kasık ağrısı yokk..sadece yumoş dönemimde oldu ve geçti..
çok fazla gaz var..gazmenn oldummm
Canım akşam pek giren olmuyor sanırım yoğun çalışmalar oluyor
Silikse daha yumuş olmamış demektir.. Senin kaçıncı günün bu? adet döngün kaç gün?
Bencede teste güvenme 2 günde bir çalışmaya devam.. Bir arkadaşım ''ilayk'' tek denemeyle ve ovü testi tek çizgi iken hamiş kaldı ve şimdi çok tatlı bi oğluşu var
malesef tutmadıdünyam başıma yıkıldı. biliyodum ama yinede bir umut vardı ama olmadı piskolıjim bozuldu şehir dışına çıktım biraz kendime geldim şimdi tüp bebeğe başladık iğnelerimi oluyorum cuma günü kontrolüm var inşallah bu sefer tutar
Ayy ne güzel, darısı bizlerinde başına, bu arada sen nerelerdesin gözükmüyorsun hiç.
takipteyim de canım yazmaya çok vakit olmuyo maalesef işte çalışmaları yaptık batı bekliyoz ne olcak bakalım ama umut yok bende
Umut yok deme denemeye devam,
canım teste güvenme hiç 1 gün ara ile çalışmalara devammmbiz o kadar çok çalışmışızki 3 gündür ikimizdede tık yok
Canım olsun moralini yüksek tut.. Tatile çıkman iyi olmuş rahatlamışsındır biraz.. inşallah tüp bebek olur umudunu kaybetme ne olur.. Bat'ın ne zaman listede düzeltiim
Canım adet döngüm 28-29 gün bugün 12 günüm.
Takmamaya çalış cnm ya, umarım bu ay istediğin gerçekleşir.
Evet biraz rahatladım inşallah birdaha hayal kırıklığı olmaz.bat nedir anlamadım adet tarihimi 20 şubat
canım aşılama 1 defamı yapıldı..
keşke bir defa deneseydinizz..
çok üzüldümmm...
ama elden geşen birşey yok..Rabbimin dediği oluyor..
üzme diyemem kendini..
ama şimdi toplanman lazımki tüp bebektede biliosun moral falan çok önemli..
Allah yardımcınn olsun canım
ya bilmiyorum çok erken başladı canım..
o kadar erken başlaması normal değilll
canım yeni beklediğin adet tarihi diyor..yani beklenen adet tarihi..inş gelmez kırmızılar
tatlım transfer ne zaman olacak şimdi senin..
benim tüp bebekle ilgili pek bilgim yokta
aşılama bir kere yapıldı.zaten daha yapmam doktorumda istemedi .tüp bebekte şans daha yüksek tabi önce ALLAH ol diyecek olacak olur inşallah bu sefer .çok garip bir duygudayım üzüntü heyecan acaba olacakmı diye
normalde ayın 18 yada19 oluyodum ama ilaçlardan dolayı bu ay bir gün şaştı.bende ilk defa tüp bebek yapıyorum biraz korkuyorum .ne yaşıcam bilmiyorum .iğne oluyorum şuan bu cuma kontrolüm var ne dicek bende merak ediyorum.öğrenince yazarım daha yumurtalar toplanmadı ondanda çok korkuyorum ağrılı oluyormuş
aşılama bir kere yapıldı.zaten daha yapmam doktorumda istemedi .tüp bebekte şans daha yüksek tabi önce ALLAH ol diyecek olacak olur inşallah bu sefer .çok garip bir duygudayım üzüntü heyecan acaba olacakmı diye
Kızlar tüp bebeği ne zaman yapıyorlar, hangi aşamalrdan geçtikten sonra hangi sorunlarda, bu konuda cahilim galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?