- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
- #1.781
kizlar 3 aydanberi adet olamiyorum dun gebelik testi yaptim negatif bu hafta doktora gidicem afet olmayi bekle ilac kullan demisti ama aradan cok uzun zaman gecti ilac verip getrtsin gobegim cok sisti
ayy ne kadar güzel bir haber bu bizlere umut oluyor..
çok sevindim arkadaşın adına..darısı bizlere inşşşş...
günaydınn şekerimm...aminnnn
gunaydın kızlar Allah bebek isteyen herkese hayırlısını versin
canlar günaydın bu sabah çookk güzel bir hamileleik haberi aldım çok yakın bir arkadaşım 4 senelik evli 2 senedir de bebek istiyordu olmuyodu kızın troidler çok düşük çıktı 2 ay önce yıkıldı resmen hamile kalamam diyordu neyse doktor 1 kutu ilaç verdi kullandı kan verdi troidler normale döndü sonrasında takip edelim eğer düşerse yine ilaç kullanman gerekir dedi 1 haftadır da arar ara kahve rengimsi kanamaları vardı ve aşırı ağır işler yaptı mevlüt hazırlığı vs temizlik bende hep zorladım onu test yap diye yapmadı dün zorla aldırdım bu sabah yaptı veee kıpkırmızı 2. çizgi çıktı rabbimin mucizesi hiç ama hiç umudu yoktu inanaın Allah çok büyük kızlar en doğru zamanda nasip ediyor
3 ay çok uzun süre ilaçları var söktürücü kullansaydın keşke, şimdiye kadar çoktan olurdun canım
bu aralar is konusunda cok stresli bir donemden geciyorum yasadim sikntilarin bunu tetikledini zannediyorum o yuzden bu kadar gecikmem oldu sanirim isten firsat bulayim gidicm
bu aralar is konusunda cok stresli bir donemden geciyorum yasadim sikntilarin bunu tetikledini zannediyorum o yuzden bu kadar gecikmem oldu sanirim isten firsat bulayim gidicm
canımmm adet söktürüc içte gelsinn artık adetinn..özledimm seniii
canlar günaydın bu sabah çookk güzel bir hamileleik haberi aldım çok yakın bir arkadaşım 4 senelik evli 2 senedir de bebek istiyordu olmuyodu kızın troidler çok düşük çıktı 2 ay önce yıkıldı resmen hamile kalamam diyordu neyse doktor 1 kutu ilaç verdi kullandı kan verdi troidler normale döndü sonrasında takip edelim eğer düşerse yine ilaç kullanman gerekir dedi 1 haftadır da arar ara kahve rengimsi kanamaları vardı ve aşırı ağır işler yaptı mevlüt hazırlığı vs temizlik bende hep zorladım onu test yap diye yapmadı dün zorla aldırdım bu sabah yaptı veee kıpkırmızı 2. çizgi çıktı rabbimin mucizesi hiç ama hiç umudu yoktu inanaın Allah çok büyük kızlar en doğru zamanda nasip ediyor
gunaydın kızlar Allah bebek isteyen herkese hayırlısını versin
3 ay bencede uzun bir süre bir an önce git doktora cnmkizlar 3 aydanberi adet olamiyorum dun gebelik testi yaptim negatif bu hafta doktora gidicem afet olmayi bekle ilac kullan demisti ama aradan cok uzun zaman gecti ilac verip getrtsin gobegim cok sisti
Kızlar dün ovülasyon testini yaptım tek çizgi çıktı gerçi test bozuk olabilirmi çünkü tek çizgi çıkmadan önce ve devamında uzunlamasına bir çizgi daha belirdi, neyse zaten ben işimi şansa bırakmadım çalışmaya devam ettim.
Bugün gene yapıcam bakalım test
evet caydincim maleaef oda etkiliyor az kaldi son ra gene hep sohbet edicem sizle olmazsa aksam girerim.bakicam iste bir yoluna sizide cok ozledim ama sohbetinizi falan
Kızlar dün ovülasyon testini yaptım tek çizgi çıktı gerçi test bozuk olabilirmi çünkü tek çizgi çıkmadan önce ve devamında uzunlamasına bir çizgi daha belirdi, neyse zaten ben işimi şansa bırakmadım çalışmaya devam ettim.
bence de bozuktur canım. bi de ilk dakikalar ortada bi çizgi genelde beliriyor. sonra kayboluyor.çönemli olan dik çizgilerin ikitane olması.
menzil gelldiiii
Hayırlı haberler var mı şekerriiimmm:18::18::18::18::18::18:
menzilllllllayyy haddiii inşşş güzell haberler verrr
kızlarr göğüs uçlarımm çok acıyorrr yaaa...artık sütyen içinde bile acıyorrrrklomen kullananların hiçbirinde olmadı bende 14. günden beri var..bir ara azaldı 2 gündür yinee fanaaa
malesef tutmadıdünyam başıma yıkıldı. biliyodum ama yinede bir umut vardı ama olmadı piskolıjim bozuldu şehir dışına çıktım biraz kendime geldim şimdi tüp bebeğe başladık iğnelerimi oluyorum cuma günü kontrolüm var inşallah bu sefer tutar
ozamaan güzel haber yakındır derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?