- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- Konu Sahibi Nemesis_34
bende gribim cnm.çok geçmiş olsun...hadi bakalım ilk güzel haberi sen verirsin inş.
Hiç umudum yok canım... Maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende gribim cnm.çok geçmiş olsun...hadi bakalım ilk güzel haberi sen verirsin inş.
Çok haaassstttaaaa..... :2::2::2::2::2::2:
Günayyddııınnn..... Benimde bata 1 veya 2 gün kaldı.. Hiç belirti yok bi de üzerine gribim..
Hiç umudum yok canım... Maalesef
Ben .gene birşey sorucam kızlar.
Hani doktora adetinin 2. günü git dediniz ya, e şimdi hastayken alttan muayene ediyorlar mı ki?
evet canım ediyorlar ben daha önce 3. günümde muayene oldum..yarında muayene olucam kv almış randevu..3 günümmm
ben .gene birşey sorucam kızlar.
Hani doktora adetinin 2. Günü git dediniz ya, e şimdi hastayken alttan muayene ediyorlar mı ki?
Geçmiş olsun canım, senle benim bat aynı gün değilmiydi, ben mi yanlış hatırlıyorum 15 i diye biliyordum ben :111:
Ben .gene birşey sorucam kızlar.
Hani doktora adetinin 2. günü git dediniz ya, e şimdi hastayken alttan muayene ediyorlar mı ki?
hiç belli olmaz karamsar olma cnm.
benim ilk gittiğim doktor ediyordu.ama ikinci doktorum göbekten ultrasonla bakıyordu ve en önemlisi senin ikinci gün hormon testlerin önemli kan vericeksin.3.günde gidebilirsin.
hoş geldin cnm.
pek bir şey kaçırdığın söylenemez sohbetler dışında
bekliyoruz kim siftahı yapacak diye...
Tmcnm yaziyorum :)Canım biraz daha ayrıntı verebilir misin? Yaş ? Kullandığın kür veya ilaç ?
Günaydınn canımmm oohh neler neler... Çakşır otu kökü suyu QUOTE]
çakşır otu kökü suyumu o da ne
Çok haaassstttaaaa..... :2::2::2::2::2::2:
Canım ya ben yaznlış yazmışım benim döngüm kısa 25-26 gün o yüzden önce geliyor...
Canım ben aynı dr ma dvm ediyorum daha önce alttan baktığı için hormon testi için gittiğimde alttan bakmadı.. Sadece karnımdan baktı.. Zaten hormon testi için kan değerlerine bakılıyor istemezsen bakmazlar die düşünüyorum
Bakalım belli olacak eşimde şehir dışındaydı pek çalışmada olmadı
Aynen canım
selamm günaydın kızlar
Tmcnm yaziyorum :)
yaş 23
deneme 7 ay
bat 18 Şubat
9 Aylik evliyiz
keçiboynuzu kürü eşim kullanıyor
Soğan kürünü ben kullaniyorum
geçmiş olsun cnm
haa çalışma olmadıysa o başka cnm.bu ay sıkı çalışırsın sende o zaman.
Günaydıınn şekerimmm
Sağol canım ekliyorum.. Sende bendensin keçiboynuzu -soğan cücüğü
Sağol tatlımm
Oldu da çok olmadı valla sıkıda çalıştım olmiiyyy eşimin spoşları ağır
caydın alemsin ya çok güldürdün beni.Allahta seni güldürsün cnm