- 7 Haziran 2012
- 582
- 33
- Konu Sahibi Nemesis_34
- #2.261
​Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım ,,
bende çocuk sahibi olmak istiyorum tabi rabbimde isterse..
Ya bu arada bende yine hafif kanlı akıntı geldi artık yerleşme kanamasıdır umudumda gitti, galiba erkenden hastalanıcam :85::85:
günaydın canım ,,
bende çocuk sahibi olmak istiyorum tabi rabbimde isterse..
hoşgeldin cnm
OOoooooooooo İsyan hanımda burdayymmıışşş
kız hep geliom gidiomm ama kimse olmuyorrr yahuuu...
sen nerelerdesinn asıl....
dün yoktum ama iş yerinde internet yoktu akşama kadar çok sıkıldım...
bu arada mercimeğimiizin kesesini gördükkkkk
Benimde işlerim çok yoğundu dün sabah girdim biraz sonra giremedim yine ama aklım ve dualarım sizinleee..
Ayy canım hayırlı olsun Allah Bizede nasip etsin... Bizim için bol bol Dua et olur mu
elimden geldiğince hep ediyorumm canım hiç aksatmıyorumm inann...
çok ama çok güzel değişik bir duygu...Rabbim tez zamanda yaşatsınn inşş sizede....
benim mercimeğe arkadaşş gelsinnnn
Ammiin canımmm Aminn ağzına sağlıkkk... Bakalım artık eşime viteminlerden aldım bende incir havuç kürü devam... Önümüzdeki ay o dr a Mayısta da benim 1 yıl olacak... O zmanda ben giderim olmadı
canım iyi bir doktor araştırınn tabii..
kürler inş fayda eder canım..
ben havuç suyu içmiştimm onun faydası olduğunu düşünüyorum açıkçası...
çok ama çok güzel değişik bir duygu...Rabbim tez zamanda yaşatsınn inşş sizede....
Hooş buldum canımmm naber nasılsın? Bebişimiz nasıl bakalım... Zorluyor mu seniii
İnşallah Allah aratmaz canım bir an önce hamile kalırsın, sen ne kadar süredir istiyorsun.
ben 5 yılllık evliyim 1 yıldır istiyoruz olmadı.. eşimin sperm eksikliği var bu yüzdenmiş 1 ay önce öğrendik.. bitkisel kürlere başladık bakalım hakkımızda hayırlısı canım...